Byplanlægger til Teknik og Miljø

Teknik og Miljø
 • Print
 • Forstør tekst

Vil du lægge de næste store planer for Holstebro sammen med os?


Er du en løsningsorienteret byplanlægger, der brænder for at gøre en forskel og trives du med en bred vifte af forskelligartede byudviklingsopgaver i et tværfagligt samspil?

Så er du måske den kollega vi søger til Team Plan i Holstebro Kommune.

Med byudviklingsprojekter som Sygehusgrunden, Nørreport, Sønderlandscenteret og Slagterigrunden gennemgår Holstebro i disse år en rivende udvikling, der er præget af vækst og høj byggeaktivitet – en udvikling, der kun kan lykkes gennem en solid strategisk retning, fremsynet planlægning og agil dialog med borgere og projektudviklere.

Se mere på www.holstebro.dk/plan og video: "Sammen om succes i fremtiden"

Som planlægger i Holstebro Kommune, bliver du en del af Team Plan i Teknik og Miljø. Teamet består af 12 engagerede kolleger og arbejder med fysisk planlægning i bred forstand, herunder både med store byudviklingsprojekter i Holstebro by, strategi for landdistriktsudvikling, strategier for bl.a. arkitektur, fortætning, bæredygtighed og parkering, kommune- og lokalplanlægning, private og kommunale projekter, samt inddragelse og medborgerskab i planlægningen.

Om jobbet

Vi søger en byplanlægger som vil byudvikling og bruger sin faglighed løsningsorienteret. Til gengæld kommer du til at få en afgørende rolle for nogle af de lokalplaner, der vil sætte sit præg på fremtidens Holstebro.

Du har interesse for og erfaring med:
Lokalplanlægning, planloven og administration heraf, tværgående byudviklingsprojekter borgerinvolveringsprocesser og skitsering.

Dine opgaver vil fordele sig på forskellige niveauer; fra de strategiske som planstrategi og kommuneplan - til planer for bydele og bebyggelser - til sager om enkelte ejendomme.

Som vores nye kollega bliver din primære opgave at planlægge for både kommunale og private arealer, samarbejde med private bygherrer, skitsering af planer, vurdering af arkitektonisk kvalitet samt at udarbejde sagsfremstillinger til politisk behandling.

Som projektleder for lokalplaner vil du få en tværgående funktion, der koordinerer bidrag fra kolleger, både i og uden for forvaltningen.

Din profil og dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende parametre i din profil
 • Faglighed
  Du har kendskab til lokalplanlægning og det at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har blik for sammenhænge i byen og i landskabet. Du er byplanlægger, og du kan for eksempel være uddannet arkitekt, civilingeniør i Urban Design, landskabsarkitekt eller lignende. Du taler og skriver dansk.
 • Effektivitet
  Du er systematik, struktureret og effektiv i dit arbejde.
 • Fleksibilitet
  Du er fleksibel og serviceorienteret, og kan lide at have kontakt med borgere og erhvervsliv, og du kender og værdsætter værdien af god service. Du er procesorienteret og du indgår positivt i samarbejdet med dine kollegaer og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Stabilitet
  Du er stabil og arbejder professionelt.
 • Engagement
  Du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør og bidrager til den faglige og sociale udvikling af teamet.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge.
Arbejdssted er Holstebro Kommune, og tiltrædelse er pr. den 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist

Vi skal modtage din ansøgning senest den 19. april 2021 kl. 08.00.

Vi forventer at afholde 1. samtale den 22. april 2021 og evt. 2. samtale den 26. april 2021
 

Deadline for ansøgning

19. april 2021 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up