Dagplejere til Holstebro by, Borbjerg, Mejdal, Tvis, Mejrup og Nr. Felding

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Er det er dig vi mangler?
Vi søger dagplejere i flere områder – så NU har du muligheden.

Du skal være glad for at arbejde med børn samt have lyst til at samarbejde med forældre, om det bedste de har. Du skal kunne administrere og planlægge din arbejdsdag, så du tilgodeser det enkelte barn og en hel børnegruppens behov.
Samtidig skal du have interesse i, at lære at arbejde med afsæt i læreplaner både når I er i dit eget hjem og når I er i legestuens fællesskab.
Så har du interesse i eller erfaring med pædagogisk arbejde, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Om dig

Du er god til at skabe spændende hverdag for børnene og dig, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med dig selv og du skal i samarbejde med forældrene og dagplejekonsulenter skabe optimale vilkår, for børnenes udvikling.
Du skal have en bolig som kan godkendes og lyst til, at dit hjem også er din arbejdsplads – Se her  Godkendelse af bolig

Opgaven

I dagplejen er kerneopgaven, at vi sammen med forældrene understøtter barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse, så det kan mestre det liv det har.
Så i din ansøgning må du gerne give nogle bud på, hvordan du ser dig selv bidrage til løsningen af kerneopgaven. Hvad er vigtigt for dig?

Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads, hvor du udover en børnegruppe får skønne kollegaer, stor frihed og stort ansvar. Du bliver en del af en legestuegruppe og samtidig får du tilknyttet en konsulent, som støtter dig i arbejdet med børnene.
Dagplejen er en arbejdsplads, som altid er i bevægelse, for at levere det bedst mulige.
Vi sørger for at klæde dig på til opgaven som dagplejer, inden du starter op med børn.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.

Frist

Vi skal have din ansøgning og relevante bilag senest den 1. januar 2023.
Inden en evt samtale vil vi komme ud og vurdere, om vi kan godkende dit hjem.
 

Spørgsmål

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte souschef Anette Nederby Friis på telefon 51 66 04 92 / mail Anette.Nederby.Friis@Holstebro.dk eller til dagplejeleder Ella Kragelund på telefon 21 99 12 01 / mail Ella.Kragelund@Holstebro.dk

Deadline for ansøgning

01. januar 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up