Dagplejere til Holstebro by, Tvis, Mejdal, Mejrup og Nr. Felding

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Er det lige dig vi mangler?

Vi søger dagplejere i flere områder.

Du skal være glad for at arbejde med børn. Have lyst til at samarbejde med forældre, om det bedste de har. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag, så du tilgodeser det enkelte barn, samtidig med at du arbejder med lærerplaner. Har du en interesse i / erfaring med pædagogisk arbejde, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Om dig

Du er god til at skabe en hverdag for børnene og dig, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med dig selv og du skal i samarbejde med forældrene og dagpleje konsulenter skabe optimale vilkår, for børnenes udvikling.
Du skal have en bolig som kan godkendes og lyst til, at dit hjem også er din arbejdsplads – se her Godkendelse af bolig

Opgaven

Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har.
Derfor skal du i din ansøgning give os nogle bud på, hvordan du kan bidrage til at løse kerneopgaven.

Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads med skønne kollegaer, stor frihed og ansvar. En arbejdsplads som altid er i bevægelse, for at levere det bedst mulige. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven som dagplejer, inden du starter op med børn.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.

Frist

Vi skal have din ansøgning og relevante bilag med en markering af, hvilket område du søger i - senest søndag den 8. august 2021.

Vi afvikler ansættelsessamtaler i uge 33/34 og inden da, vil du blive kontaktet vedr. godkendelse af bolig.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer, må du meget gerne ringe i ugerne - 26, 27 og 31 til dagplejernes fælles tillidsrepræsentant Helle Bøgh på telefon 25 34 19 92 eller konstitueret dagplejeleder Birgitte Kyed på telefon 96 11 51 42.

 

Deadline for ansøgning

08. august 2021 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up