Er du SSA/SSH og er du bedst i aftentimerne?

Er du SSA/SSH og er du bedst i aftentimerne?

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Er du SSA eller SSH med styr på fagligheden, og brænder du for at præge kvaliteten i hjemmeplejen og medvirke til at skabe kvalitet og sammenhæng i den enkelte borgers liv?

Og kan du samtidig se dig selv ind i de fire kerneværdier professionalisme – samarbejde – nytænkning og ordentlighed, som vi hver dag tilstræber at efterleve i Center for Akutfunktion, Hjemmepleje og Sygepleje, så er du måske lige netop dén dygtige social- og sundhedsassistent/- eller hjælper, vi ønsker os som ny kollega i vores aftenvagtsteam.

Du skal vælge os fordi

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi løfter i flok og gør os umage hver eneste dag.

Vi har plads til humor og en ambition om at smitte hinanden med god energi og arbejdsglæde.

Du vil blive en del af at udviklende miljø, hvor vi til stadighed arbejder på at løse kerneopgaven med fokus på medarbejdertrivsel og borgertilfredshed. Vi arbejder bl.a. med tidlig opsporing og triagering, ligesom vi deltager i Projekt Faste Teams i Hjemmeplejen, hvor vi med udgangspunkt i mindre tværfaglige teams har fokus på at skabe øget kontinuitet i hverdagen.

Vores aftenvagter er opdelt i to mindre grupper, som hver består af en assistent og fem hjælpere, som sammen hjælper hinanden med at få aftenens program afviklet. Samtidig prioriterer vi, at man hjælper hinanden på tværs af de to grupper, så alle føler, at de har haft en god aften ved vagtens slutning.
Assistenterne i aftenvagt møder ind kl. 15.00, hvor den første halve time af vagten er afsat til læsning af fælles borgerjournal samt opfølgning på triageringstavlen, opgaver i Nexus m.m.

Som SSA eller SSH har du

 • Lyst til en varieret hverdag, hvor omdrejningspunktet er selvstændig varetagelse af personlig pleje og praktisk hjælp med afsæt i den rehabiliterende tankegang
 • Kompetence til at varetage uddelegerede sygeplejeydelser som fx injektioner, frakobling af Parkinsonpumper, urostomi, sondeernæring m.m.
 • Engagement og evne til nytænkning
 • Lyst til faglige udfordringer og evne til at håndtere akutte og komplekse opgaver svarende til dine kompetencer
 • Mod på at være tovholder (SSA) for den aftenvagtsgruppe, du bliver en del af – herunder sikre at dine kolleger er klædt på til deres opgaver samt sikre, at der følges op på triagering, opgaver fra dagvagten, opfølgning på borgere og døgnrytmeplaner m.m.
 • Mulighed for at deltage i borgerkonferencer og sparringsmøder ved komplekse borgerforløb
 • Lyst til at være med til at løfte fagligheden i teamet samt skabe sammenhæng i aftenvagtens opgaveløsning og være sparringspartner for dine kolleger, så vi sammen spiller hinanden gode
 • Vilje til at indgå i og bidrage til et godt tværfagligt samarbejde 
 • Forståelse for vigtigheden af at dokumentere i den elektroniske borgerjournal
 • Gode samarbejdsevner og kompetence til at optræde respektfuldt i din kommunikation
 • En nuanceret tilgang til andre mennesker og en adfærd der bidrager til at skabe en kultur, der gør det rart at møde på arbejde hver dag

Du vil få

 • Et udfordrende og spændende job, hvor du får mulighed for at bidrage til den faglige udvikling og være en god rollemodel
 • Dygtige og dedikerede kolleger, som brænder for at gøre en forskel for borgerne i vores hjemmeplejedistrikt
 • Mulighed for tværfaglig sparring og samarbejde med sygeplejersker
 • Undervisning og sparring på assistentmøde en gang månedligt
 • Grundig introduktion til såvel dine arbejdsopgaver som din nye arbejdsplads
 • Bil til rådighed i aftenvagten
 • Gode lange friperioder

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling som aftenvagt – er du SSA er timetallet 31,87 timer pr. uge, er du SSH er timetallet 30 timer pr. uge.

Stillingen ønskes besat den 1. april 2024 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Den 29. februar 2024 kl. 8.00

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Anne Mette Lund på telefon 96 11 42 00. 

Du er også velkommen til at komme forbi på besøg, og har du lyst til at få et indblik i vores hverdag, arrangerer vi gerne en uforpligtende praktik i en aftenvagt, hvor du kan følges med en af vores dygtige assistenter eller hjælpere, og hvor vi kan uddybe alt, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at se DIN ansøgning!

Deadline for ansøgning

29. februar 2024 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up