Erfaren tandlæge med sort bælte i tandbehandling

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Ønskes: Erfaren tandlæge med sort bælte i tandbehandling!
Tilbydes: God pension, work-life balance, super kolleger og gode efteruddannelsesmuligheder.


Tandplejen Nordvestjylland inviterer dig med ombord fra 1. november 2021.

Om stillingen, dig og os

Vi leder helt specifikt efter dig, der er fagligt dygtig og dedikeret, og som vil medvirke til at skabe bedre tandsundhed hos børn og unge.
Til gengæld tilbyder vi et spændende og varieret job, med mulighed for indflydelse og evt. specialisering indenfor et specifikt fagligt område.
Så har du hænderne skruet rigtigt på – så søg stillingen hos os!

Tandplejen Nordvestjylland varetager tandpleje for ca. 16.000 børn og 400 omsorgspatienter i Lemvig og Holstebro Kommune, samt en mindre gruppe special- og socialtandplejepatienter. Vores team består af 12 tandlæger, 7 tandplejere og 23 klinikassistenter.

Tandplejen Nordvestjylland er centraliseret på to klinikker. Den ene i forbindelse med Lemtorpskolen i Lemvig og den anden i Center for Sundhed i Holstebro. Begge klinikker er fuldt moderniserede. Det primære arbejdssted vil være i Center for Sundhed i Holstebro.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er tilrettelagt som en fuldtidsstilling, men vi er også interesserede i din ansøgning, hvis du kun ønsker ansættelse på deltid.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du vide mere

Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen Souschef, Karen Povlsen, telefon 96 63 60 02.

Ansøgningsfrist

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest 22. september 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

SØG STILLINGEN

Deadline for ansøgning

22. september 2021 23:59Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up