Ferieafløsere til Hjemmeplejen Team Thorsvej

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst

MANGLER DU FRITIDSJOB????


Hjemmeplejen Team Thorsvejs i Holstebro mangler dig som weekend- og ferieafløser.
 
  • Kan lide at arbejde og gøre en forskel for dine medmennesker?
  • Er du en en teamplayer, som samtidig kan arbejde selvstændigt?
  • Er du arbejdsom og mødestabil?
     
Vi søger dig som ufaglært eller læser på gymnasiet eller på en videregående uddannelse! Vi søger dig, som har sabbatår, og vil gerne tjene lidt ekstra inden studiestart! Vi søger dig, som ønsker at prøve kræfter med social- og sundhedssektoren, og som måske går med drømme om et arbejde inden for området!

Er DU interesseret i et arbejde hos os, hører vi gerne fra dig. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Mette Lundgaard Lund på telefon 96 11 42 25 eller tteamleder Charlotte Willumsen Boel på telefon 96 11 42 15.

Frist

20. juni.

Deadline for ansøgning

20. juni 2022 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up