Finansøkonomstuderende til studiepraktik ved Holstebro Kommune

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst

Vil du være ”én af os”?

I Holstebro Kommune bygger vi bro. Til hinanden, til vores borgere og til vores samarbejdspartnere. Og også til de studerende som vi inviterer indenfor i vores organisation, og inkluderer i vores arbejdsfællesskaber.

Som finansøkonomstuderende er du velkommen til at sætte dit eget præg på din udvikling; fagligt såvel som menneskeligt. Du møder en udpræget grad af frihed under ansvar, og udviser du ansvarlighed og engagement og er faglig kompetent – møder du også rigtig mange muligheder for at indgå i spændende opgaver og givende relationer i din studiepraktik.

Hvad er du nysgerrig på?

Vil du arbejde i en stabsfunktion og prøve kræfter med budgetopfølgning, regnskabsopgaver, business-intelligence, udvikling af arbejdsgange, analyse-, controlling- og økonomistyrings-opgaver? Både rutineopgaver og større udviklingsprojekter med store datamængder, analyser og digitaliseringsmuligheder?

Eller er du mere interesseret i at arbejde i en fag-faglig afdeling hvor du kan bringe dine økonomiske færdigheder i spil i administrative opgaver og -udviklingsprojekter. Du kan møde opgaver som f.eks. registrering, beregning og behandling af borgerdata i fag- og økonomisystemer, controlling, målrettede RPA-opgaver og regnskabskontrol.

Hvad møder du?

For at komme i betragtning til en af studiepraktikmulighederne vil vi gerne, at du målretter din ansøgning, og fortæller hvilke specielle kompetencer og talenter du vil bidrage med i vores organisation.

Du bliver mødt med en forventning om, at du tager ansvar for egen uddannelse, udviser høj grad af professionalisme og respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier ved Holstebro Kommune. Til gengæld tilbyder vi en organisation med mange faggrupper og samarbejdsflader, en helt særlig og inkluderende kultur, spændende opgaver og projekter, og super gode rammer for dygtiggørelse og sparring i forbindelse med dit eksamensprojekt.

Alt det praktiske

Studiepraktikken er fra januar til marts 2024. Husk at tjekke dine muligheder i studiepraktikken her på hjemmesiden.

Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til studiepraktikken eller ansøgning kan du kontakte Stine Hebsgaard fra HR & Udvikling på mail Stine.Hebsgaard@holstebro.dk eller telefon 96 11 73 09. 

Deadline for ansøgning

31. maj 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up