Fysioterapeut, Center for Træning

Fysioterapeut, Center for Træning

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Center for Træning søger pr. 15. august 2023 en fysioterapeut 35 t/uge til en midlertidig stilling tilknyttet Distriktsgruppen på Thorsvej, Holstebro by. Den midlertidige stilling udløber 15. april 2024, med mulighed for forlængelse.

Indsatsområderne er Sundhedsloven §140, Servicelovens §86 og §83a. Vi søger en kollega som er fleksibel, og kan varetage forskelligartede træningsopgaver i Center for Træning. Ansøger skal trives i en travl hverdag med fokus på høj faglighed og effektiv opgaveløsning.

Ser du dig selv som en kollega med energi, gåpåmod og med lyst til at arbejde i en organisation med fokus på at løse kerneopgaven; at støtte borger i at øge sit funktionsniveau med en målrettet træningsindsats? Har du flair og interesse for at balancere såvel drift som udvikling og har du værdier som glæde og udsyn og kan se dig selv i Center for Trænings vision:
”Sammen skaber vi udvikling! - målrettet, nærværende og rettidigt”

Vi søger en kollega der har:

 • Bred fysioterapeutisk erfaring og interesse for at arbejde med den ældre geriatriske borger. Gerne med kendskab til det neurologiske speciale.
 • Erfaring med genoptræning i borgers eget hjem, samt tæt tværfagligt samarbejde med hjemmeplejen. I distrikt Thorsvej er vi en del af Faste Teams, og arbejder målrettet med tæt tværfaglig koordinering og samarbejde omkring den enkelte borger.
 • Gerne erfaringer med og interesse for holdtræning.

Herudover vægter vi højt:

 • Evne til at skabe relationer på tværs i organisationen. At ville det tværfaglige samarbejde og turde udfordre ”plejer” og rutiner ud fra en helhedsorienteret tilgang.
 • Evne til at arbejde rehabiliterende og reflekterende samt se værdien i en borgerinddragende og målrettet indsats
 • En fleksibel tilgang i opgaveløsningen og evnen til at arbejde selvstændig, målrettet og struktureret. Herunder evner at se dokumentation som værdifuld klinisk ræsonnering.

Stillingen er tilknyttet distriktsgruppen, og basen vil være distrikt Thorsvej i Holstebro by. Distriktsgruppen er delt på 4 matrikler, og har et tæt samarbejde og sparring på tværs af matrikler. Terapeutgruppen på Thorsvej består af 3 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter.

Vi tilbyder:

 • Grundig introduktion til jobbet
 • Tæt tilknytning til øvrige kollegaer i Center for Træning, som geografisk er placeret på Center for Sundhed samt på de fire distriktskontorer (Thorsvej, Parkvej, Vinderup og Ulfborg). Center for Træning rummer en gruppe af 43 fagligt dygtige og engagerede fysioterapeuter, ergoterapeuter, administrativt personale og en neuropsykolog, fordelt i funktionsgrupper inden for specialeområderne distriktstræning, børnetræning, neurologisk træning, ortopædkirurgisk træning og intensiv træning.
 • Sparring i et engageret og udviklingsorienteret kollegialt forum
 • En fleksibel og forandringsparat arbejdsplads i en værdibaseret organisation, hvor faglighed, arbejdsmiljø og trivsel vægtes højt.
 • En arbejdsplads organiseret i Social og Sundhed. Stillingerne er forankret i Center for Træning.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomster
Vi indhenter straffe - og børneattest ved indstilling af ansøgere til stillingen.
Kørekort til personbil er en forudsætning for at varetage opgaverne.

Startdato: 15.august 2023 eller hurtigst muligt herefter
Ansøgningsfrist: 15. juni 2023
Samtaler afholdes 20. juni 2023

Stillinger søges elektronisk på Holstebro Kommunes hjemmeside under ”Ledige jobs”
Efter aftale indhentes referencer på ansøgere som udvælges til samtale.

Yderligere information vedr. stillingen kontakt Centerleder Karin Dahl Lassesen, 22 34 10 53 eller via mail karin.dahl.lassesen@holstebro.dk

Deadline for ansøgning

15. juni 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up