Fysioterapeut, Center for Træning, Holstebro kommune

Fysioterapeut, Center for Træning, Holstebro kommune

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Holstebro kommune søger pr. 01. maj 2024, eller hurtigst muligt herefter en fysioterapeut 34-37 timer om ugen til en stilling tilknyttet Distriktsgruppen i Ulfborg.

Indsatsområderne er Sundhedsloven §140, Servicelovens §86 og §83a. Vi søger en kollega som er fleksibel til at varetage forskelligartede træningsopgaver i Center for Træning. Ansøger skal trives i en travl hverdag med fokus på høj faglighed og effektiv opgaveløsning.

Er du en kollega med energi, gåpåmod og med lyst til at arbejde i en organisation med fokus på at løse kerneopgaven; at støtte borger i at øge sit funktionsniveau med en målrettet træningsindsats?

Har du flair og interesse for at balancere såvel drift som udvikling og har du værdier som glæde og udsyn og kan se dig selv i Center for Trænings vision:
”Sammen skaber vi udvikling! - målrettet, nærværende og rettidigt”

Vi søger en kollega der har

 • bred fysioterapeutisk erfaring og interesse for at arbejde med den ældre geriatriske borger. Gerne med kendskab til det neurologiske speciale
 • erfaring med genoptræning i borgers eget hjem, samt tæt tværfagligt samarbejde med hjemmeplejen
 • erfaringer med og interesse for holdtræning

Herudover vægter vi højt

 • evne til at skabe relationer på tværs i organisationen. At ville det tværfaglige samarbejde og turde udfordre ”plejer” og rutiner ud fra en helhedsorienteret tilgang
 • evne til at arbejde rehabiliterende og reflekterende samt se værdien i en borgerinddragende og målrettet indsats
 • en fleksibel tilgang i opgaveløsningen og evnen til at arbejde selvstændig, målrettet og struktureret. Herunder evner at se dokumentation som værdifuld klinisk ræsonnering
Vi arbejder målrettet med tæt tværfaglig koordinering og samarbejde omkring den enkelte borger. Faste Teams er udrullet i dele af distrikterne i Holstebro kommune, og forventes at blive udbredt til øvrige distrikter indenfor nærmeste fremtid.

Distriktsgruppen er delt i en Øst og en Vest gruppe med i alt 4 distriktskontorer (Vinderup, Parkvej, Thorsvej, Ulfborg).

Stillingen er tilknyttet distriktsgruppe Vest, og distriktskontoret i Ulfborg vil blive udgangspunkt for dit arbejde.

Terapeutgruppen i Vest består af 4 fysioterapeuter og 4 ergoterapeuter. Heraf sidder 1 ergoterapeut og 1 fysioterapeut i Ulfborg. Terapeuterne har tæt samarbejde og sparring på tværs af distriktskontorerne.

Vi tilbyder

 • grundig introduktion til jobbet
 • tæt tilknytning til øvrige kollegaer i Center for Træning, som geografisk er placeret på Center for Sundhed samt på de fire distriktskontorer. Center for Træning rummer en gruppe af 44 fagligt dygtige og engagerede fysioterapeuter, ergoterapeuter, administrativt personale og en neuropsykolog, fordelt i funktionsgrupper inden for specialeområderne distriktstræning, børnetræning, neurologisk træning, ortopædkirurgisk træning og intensiv træning
 • sparring i et engageret og udviklingsorienteret kollegialt forum
 • en fleksibel og forandringsparat arbejdsplads i en værdibaseret organisation, hvor faglighed, arbejdsmiljø og trivsel vægtes højt
 • en arbejdsplads organiseret i Social og Sundhed. Stillingerne er forankret i Center for Træning
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomster

Vi indhenter straffe - og børneattest ved indstilling af ansøgere til stillingen.

Kørekort til personbil er en forudsætning for at varetage opgaverne.

Startdato: 01. maj 2024 eller hurtigst muligt herefter

Ansøgningsfrist

Onsdag 17. april 2024

Samtaler afholdes tirsdag 23. april 2024

Stillinger søges elektronisk på Holstebro Kommunes hjemmeside under ”Ledige jobs”

Efter aftale indhentes referencer på ansøgere som udvælges til samtale.

Yderligere information vedr. stillingen kontakt

Centerleder Karin Dahl Lassesen, telefon 22 34 10 53 eller via mail karin.dahl.lassesen@holstebro.dk

Deadline for ansøgning

17. april 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up