Gæstedagplejer i Mejrup, Rolf Krake, eller Sønderland

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Om dig

  • du er åben og tillidsfuld i din kontakt med børn, forældre og andre samarbejdspartnere.
  • du har en god forståelse for forældre, der kan opleve, at det er svært at aflevere deres barn til en fremmed dagplejer
  • du er parat til at ændre din planlægning hvis der er brug for det, for at sikre det enkelte barns tryghed
  • du og din familie har lyst til, at jeres hjem skal bruges til dagpleje
  • jeres hjem skal godkendes forud for en ansættelse

Opgaven

Som gæstedagplejer modtager du 4 til 5 børn hver dag. Din arbejdstid vil blive tilpasset forældrenes behov og du vil have en skiftende, men dog planlagt arbejdstid på 48 timer om ugen.

Som gæstedagplejer skal du have øje for hver enkelt barns behov. Da det ofte vil være nye børn du modtager vil de have brug for særlig omsorg og opmærksomhed, så de føler sig trygge og i stand til at lege og lære. Din imødekommenhed og interesse for barnet skal også give forældrene tryghed til at aflevere det dyrebareste de ejer til dig.

Du skal i denne omskiftelige hverdag kunne tilrettelægge jeres hverdag, så både du og børnene trives og får gode og lærende oplevelser.

Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads med skønne kollegaer, stor frihed og et stort ansvar. En arbejdsplads som altid er i bevægelse, for at levere det bedst mulige.

Vi sørger naturligvis for at klæde dig på til opgaven som gæstedagplejer, inden du starter op med børn.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.

Ifølge lokalaftalen ydes der et funktionstillæg på 33.167,20kr + pension pr år.

Ansættelsesdato 1. februar 2023 eller efter aftale.

Spørgsmål

Vil du gerne høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte souschef Anette Nederby Friis på telefon 51 66 04 92/mail Anette.Nederby.Friis@Holstebro.dk eller dagplejeleder Ella Kragelund på telefon 2199 1201/mail Ella.Kragelund@Holstebro.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes via linket i stillingsopslaget senest den 1. januar 2023.

Deadline for ansøgning

01. januar 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up