GENOPSLAG - Barselsvikar til Halgård Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Trivsel – læring – fællesskab har stor betydning for os – hvad betyder det for dig?
En af vores dygtige lærere går på barsel, derfor har vi et barselsvikariat ledigt på vores 6. årgang.
 

Kan du undervise i

  • Matematik, N/T, idræt samt håndværk/design - Er det måske netop dig, vi mangler.

Halgård Skole er en 3-4 sporet skole med 625 elever. Halgård Skole ligger i et område i den sydlige del af Holstebro, som stadig er i en rivende udvikling med en ny, spændende kommuneplan. Der er en god infrastruktur med hurtig adgang til motorvejen. Skolen er stadig i vækst.

Halgård Skole er en PALS-skole, hvor den positive, anerkendende og imødekommende tilgang er væsentlig. Vi har en tydelig retning omkring inklusion, trivsel og inkluderende læringsmiljøer, hvilket er uddybet på vores hjemmeside. Vi har et stærkt kollegasammenhold, en positiv og fri dialog og mange dygtige kollegaer. Der er en tydelig forventning om, at man som ansat ved Halgård Skole er en holdspiller. Vi arbejder i kerneteams – to-tre ansatte om hver klasse.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde og gerne vil bringe dig selv i spil. Du tænker inkluderende, er pædagogisk og faglig dygtig.

Halgård Skole har et godt forældresamarbejde. Der er stor opbakning fra forældrene, som interesserer sig for og engagerer sig i børnenes hverdag på skolen.

Vi har brug for dig, der kan se dig selv i overstående Du har nogle af de nævnte kompetencer og brænder for at være med i den fortsatte udvikling af Halgård Skole.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Fredag 10. december kl. 12.00.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag den 14. december i tidsrummet 15.00-20.00.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Evt. spørgsmål

kan rettes til skoleleder Henriette Vibe Hebsgaard, telefon 96 11 58 81 / mail Henriette.Vibe.Hebsgaard@holstebro.dk


 

Deadline for ansøgning

10. december 2021 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up