Halinspektør til Holstebro Idrætspark og Stadionhal

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
 • Print
 • Forstør tekst
Brænder du for idræt, bevægelse og foreningsliv? Drømmer du om en hverdag i et højt tempo, hvor ikke to dage er ens og hvor du omgivet af ildsjæle? Så er det DIG vi søger!

I Holstebro Kommune er vi optaget af at sikre gode rammer for et aktivt og sundt idræts- og fritidsliv. Dette foregår blandt andet i Holstebro Idrætspark, hvortil vi søger en ny halinspektør senest pr. 1. oktober.

Som halinspektør har du det overordnede driftsansvar for centret.

Jobbet har i hovedtræk følgende arbejdsopgaver

 • Skabe et højt og attraktivt aktivitetsniveau i huset
 • Få nye brugere til centret gennem nye spændende aktiviteter
 • Daglig drift af centrets faciliteter – herunder praktiske gøremål
 • Samarbejde og koordinering med skole, klubber, foreninger og andre brugere
 • Kontakt til håndværkere og leverandører.

Det forventer vi af dig

Som halinspektør bliver du nøglespilleren i forhold til brugere af huset, og din rolle er afgørende for den måde, mennesker bliver mødt i huset. Det er vigtigt, at du er udadvendt, imødekommende og samarbejdsorienteret af natur – og gerne med humor og et glimt i øjet. Du vil have en stor kontaktflade - derfor er det vigtigt, at du kan gå forrest, udstikke rammer og stå fast, når du oplever udfordringer.

Der er mange indgangsvinkler til jobbet, men du opfylder sikkert flere af følgende ønsker

 • Du er en folkelig, rummelig og ambitiøs ildsjæl, der brænder for idræt og bevægelse og foreningslivet generelt
 • Du er praktisk anlagt og går ikke af vejen for praktiske opgaver af forskellig art, og sætter en ære i at yde god service
 • Du skal have kørekort og endelig er det vigtigt, at du er fleksibel og er indstillet på at arbejde på skæve tider og i weekenderne.

Det tilbyder vi dig

 • Et alsidigt arbejde med stor grad af frihed under ansvar i en spændene kommune, hvor kultur og idrætslivet er i fokus
 • Du bliver en del af afdelingen for Kultur og Fritid, og vil i det daglige referere til idrætsinspektør Mogens Svejgaard Poulsen.

Ansættelsesforhold og kontaktperson

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiderne kan være både dag, aften og weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst, og forhandles med den faglige organisation i forhold til principperne i Ny Løn.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Mogens Svejgaard Poulsen på telefon 96 11 69 61.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2022, kl. 12.00.

Om Kultur og Fritid samt Holstebro Idrætspark og stadionhal

Holstebro kommunes idrætsfaciliteter er en del af Kultur og Fritid: Vores målsætning er, at vi hver dag skaber de bedste rammer for alle vores brugere.
Holstebro Idrætspark og stadionhal er en alsidig sports- og idrætsfacilitet som ligger centralt i Holstebro. Parken råder over tre fodboldbaner, heraf en til rugby samt et kombineret atletik- og fodboldstadion med plads til 8.000 tilskuere. Stadionhallen ligger i forbindelse med idrætsparken. Hallen bliver brugt til forskellige sportsgrene her især basketball og volleyball. Der forefindes også mødelokale, yogalokale og flere omklædningsrum i forbindelse med hallen.

Tiltrædelse

Senest den 1. oktober 2022.

Arbejdssted

Holstebro Idrætspark.

Ansættelsesforhold

Fuldtid.

Kontakt

Mogens Svejgaard Poulsen, telefon 96 11 69 61.

Deadline for ansøgning

08. august 2022 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up