Havnefoged til Holstebro-Struer Havn

Andet
  • Print
  • Forstør tekst

Holstebro- Struer Havn søger en ny havnefoged. Vi søger den rette person til at tegne havnen i en spændende tid med både vigtige drifts- og ikke mindst udviklingsopgaver. Havnen er et helt centralt aktiv for både erhvervslivet, turismen og byudviklingen i Struer Kommune.

Holstebro-Struer Havn er et fælleskommunalt selskab ejet af Holstebro Kommune og Struer Kommune i fællesskab. Der er nedsat en bestyrelse, som varetager det overordnede ansvar for havnen. I dagligdagen refererer havnefogeden til direktøren for teknik og kultur i Struer Kommune, som varetager direktøropgaven for havnen. Havnen består af en erhvervshavn og en lystbådehavn med plads til ca 500 lystfartøjer. Havnen er under stor forandring og over de kommende år forventes ændringer i havnens funktion og anvendelse. Struer byråd har vedtaget en havneudviklingsplan, der sætter retningen for byudvikling på havnen de næste mange år.

Funktionen som havnefoged er således en opgave, der indebærer daglig drift, kundeservice og forretningsudvikling på den ene side og som samtidigt kræver et overblik og et strategisk blik, der kan sikre at havnen indgår positivt i udviklingen.

Som havnefoged får du ansvaret for den daglige drift af havnen, herunder ledelsen af de ansatte. Det forventes, at du indgår i løsningen af de mangeartede opgaver på havnen sammen med personalet og havnens brugere.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, men med forventning om fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Vi forventer, at du er

  • Serviceorienteret og ønsker at bidrage til udviklingen af den gode stemning og oplevelse på havnen,
  • Synlig og tilgængelig i det daglige ikke mindst i forhold til havnens kunder og samarbejdspartnere,
  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for den daglige ledelse og drift af havnen,
  • er fleksibel og indstillet på at arbejde på forskellige tidspunkter, når opgaverne kræver det,
  • er ”købmand” og har øje for at arbejde for en god økonomi i havnen,
  • er god til at kommunikere både på skrift og i tale,
  • er praktisk anlagt og ikke bange for at tage en tørn på havnen, passe kontoret og møde en masse mennesker,
  • har kørekort og er indstillet på den nødvendige efteruddannelse.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med havne og især lystbådehavne, men det er en forudsætning, at du brænder for driften af havnen og har interesse for det maritime liv.

Det vil derudover være en fordel, hvis du har en vis administrativ erfaring og f.eks. kan skrive indholdet til en teknisk sagsfremstilling til bestyrelsen.

For den rette person er der tale om en rigtig spændende og alsidig stilling med ansvar og store frihedsgrader.

Du kan læse mere om Holstebro-Struer havn på www.struerhavn.dk.

1. samtale forventes afholdt den 6. december 2022

2. samtale forventes afholdt den 9. december 2022

Ansættelse fra 1. februar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Rune Asmussen på 20 31 28 10 eller runea@struer.dk

Ansøgningsfrist den 5. december kl. 12.00.

Søg stillingen herDeadline for ansøgning

05. december 2022 23:59Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up