Jobkonsulent til Jobcenter Holstebro - Kan du få andre til at lykkes?

Jobkonsulent til Jobcenter Holstebro - Kan du få andre til at lykkes?

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
 • Print
 • Forstør tekst
Ser du dig selv som jobkonsulenten, der som vi, mener at det er væsentligt, at sygemeldte bevarer tilknytningen til arbejdsmarkedet? Vil du være en nøgleperson i et dedikeret team hvor din indsats virkelig gør en forskel i andres liv? Så er du måske én af de to inspirerende og energigivende jobkonsulenter, vi mangler i sygedagpengeindsatsen.

Vi er en ambitiøs afdeling, vi opnormerer og vi går målrettet efter en bæredygtig og effektiv indsats. Derfor kræver jobbet, dit store løsningsorienterede engagement. Du vil få en klar og vigtig rolle i en opsøgende, servicemindet og udadvendt funktion, der særligt kræver din virksomhedsforståelse, forhandlingserfaring og lyst til de beskrivende og dokumenterende opgaver.

Der er tale om en unik mulighed for en alsidig, fleksibel hverdag, hvor du i høj grad har indflydelse på at skabe den proces, der understøtter den sygemeldtes tilknytning til arbejdsmarkedet, og som medvirker til at virksomhederne kan råde over den arbejdskraft de har brug for. Derfor skal du være vild med at sikre det flow, der skaber resultater og som motiverer sygemeldte på deres vej tilbage til arbejdet.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. omhandle

 • samarbejde med beskæftigelsesrådgiveren om aktivt at understøtte borgere i tilknytning og progression i deres virksomhedsforløb
 • opsøge og etablere gode samarbejdsrelationer til offentlige og private virksomheder med henblik på at skabe det bedste fundament for den sygemeldtes tilbagevenden til arbejdsmarkedet
 • arbejde målrettet med at hjælpe borgerne tilbage til beskæftigelse ved at etablere virksomhedsforløb med flest mulige ordinære timer (eventuelt i kombination med afklarende praktik)
 • sikre det bedst mulige match mellem borgerens kompetencer og virksomhedens behov med henblik på at etablere et holdbart samarbejde og et optimalt grundlag for et ansættelsesforhold
 • understøtte sygemeldte med at identificere egne færdigheder, job- og uddannelsesønsker samt støtte til aktiv søgning efter job
 • følge op på samt beskrive ressourcer og resultaterne i hvert enkelt virksomhedsforløb

Du

 • er muligheder og ressourcer i alle, og du evner at coache og vejlede borgere med henblik på at opnå ansættelse i lønnede timer eller praktik
 • er uddannet på bachelorniveau og har erfaring fra lignende jobs
 • har kendskab til beskæftigelseslovgivningen, arbejdsmarkedets behov og forståelse for virksomhedsdrift
 • trives i det opsøgende, målsættende og motiverende arbejde med andre samt i det administrative dokumentationsarbejde
 • har en refleksiv tilgang, erfaring med mødeledelse, stærke kommunikative evner og kan navigere i de svære samtaler
 • har evnen til at træffe beslutninger, arbejde struktureret og sikre progression
 • er udadvendt og vægter ordentlighed, tillid og værdighed
 • er klar til forandringer, og tør sætte dig selv og dit positive sind i spil, ligesom du kan bevare balancen i en hektisk hverdag
 • har datadisciplin og flair for anvendelse af it-redskaber i dit arbejde (Vitas og Fasit)

Vi tilbyder

Vi er 45 engagerede, fagligt orienterede og kompetente medarbejdere præget af høj grad af tillid og frihed under ansvar. Vi tager hånd om din introduktion, og sikre gode muligheder for faglig støtte og vejledning. Vi har et godt arbejdsmiljø, både fagligt og kollegialt, og sætter pris på, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at trivsel er afsættet for godt og effektivt arbejde, ligesom vi hjælper hinanden til at være gode.
Jobcenter Holstebro er én af fire CUBB-kommuner, som sammen med et forskerteam fra AAU sætter fokus på borgerinddragelse og vidensmobilisering.

Løn- og ansættelsesvilkår

i henhold til gældende overenskomst. Det er en forudsætning for varetagelse af jobbet, at du vedvarende har gyldigt kørekort og egen bil til rådighed.

Stillingerne er på 37 timer, og arbejdsstedet er Jobcenter Holstebro, Kirkestræde 15, 7500 Holstebro.

Opstart

Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. juni. 2024

Yderligere oplysninger

kan fås ved henvendelse til leder af sygedagpengeafdelingen Ole Astrup, telefon 40 98 48 21.

Ansøgningsfrist

Søg stillingen online via linket senest den 22. april 2024, kl. 23.59.

Ansættelsessamtalen

vil indeholde en mindre case, og vil foregå den 25. og 26. april

Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning, med tilhørende dokumentation for dine kompetencer.

Deadline for ansøgning

22. april 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up