Kommunikationskonsulent

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
  • Print
  • Forstør tekst
Kommunikationskonsulent med rådgiverkraft og visuelle og digitale kompetencer

Bliv en del af et team, som producerer vedkommende og relevant kommunikation til knap 60.000 borgere i Holstebro Kommune. Her bygger vi bro til hinanden og har kulturen til forskel.
 
  • Kan du formidle et årsregnskab lige så levende som et Facebook-opslag?
  • Kan du koge en 100 siders rapport ned til 10 præcise sætninger?
  • Kan du slippe teksten og formidle samme budskab med billeder og lyd?
  • Kan du styrke fortællingen om Holstebro Kommune og skabe større ejerskab til vækst- og udviklingsdagsordenen hos borgere og virksomheder?
  • Kan du med strategisk kommunikation understøtte kommunens fokus på politiske visioner, rekruttering og bosætning?

Vi søger en dygtig kollega til Koncernkommunikation. Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team, hvor vi spiller hinanden gode. Som kommunikationskonsulent vil du opleve, at vi mikser de klassiske kommunikationsdyder og -håndværk med de digitale og sociale medier og med et strategisk perspektiv på alt, hvad vi foretager os.

Din pen er flydende med klare, forståelige budskaber, som du kan tilpasse forskellige kanaler og målgrupper. Du ved, at digitale virkemidler er et must i enhver moderne kommunikationsindsats. Du trives ved både at arbejde med strategisk kommunikation og være med i maskinrummet, når tekster skal skrives, taleoplæg skal vinkles, facebook-opslag skal lanceres og videoer produceres. Udover at være en dygtig kommunikationshåndværker, skal du have strategisk forståelse og viden om, hvordan du skruer en veltilrettelagt kommunikationsindsats sammen, så du kan være med til at styrke fortællingen om Holstebro Kommune.

Vi står med benene midt i en forandringsproces, hvor vi skal tættere på forretningen og blive dygtigere til at hjælpe vores kollegaer med at løse deres kerneopgaver. Du skal derfor være en erfaren rådgiver, der ser det som din fornemmeste opgave at lytte, rådgive og eksekvere i et tæt samspil med dine kollegaer i forvaltningerne og i Koncernkommunikation.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer arbejdsomhed, kreativitet og et strategisk mindset, så vi hele tiden har for øje, hvad vi vil have ud af vores kommunikation. Du er bevidst om dine relationelle kompetencer og forstår de mange interessenter, der ofte er i spil. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og gør en dyd ud af at samarbejde konstruktivt med mange forskellige.

Kan du se dig selv i disse kompetencer?

Du formidler forståeligt
Du skriver tekster, som mennesker har lyst til at læse. Du kender den målgruppe, du henvender dig til, og du ved, hvordan du skal vinkle budskaber, og hvordan du skal versionere dit indhold. Du skriver godt, hurtigt og korrekt.

Du er ambitiøs og initiativrig
Du kan arbejde selvstændigt og få tingene fra hånden. Du forstår, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation. Du kan hurtigt skabe dig et overblik over komplicerede sager.

Du er dygtig til at samarbejde
Vi er et team på seks medarbejdere, der samarbejder tæt med den øvrige organisation. Du har det godt med at indgå i forskellige relationer og hjælper vores kollegaer i mål med deres opgaver.

Du er serviceminded
Du søger dialogen og kan både spørge og lytte, hvilket er vigtige kompetencer, når du skal rådgive og samarbejde med andre.

Vi forestiller os, at du
er uddannet journalist, cand.comm eller anden kommunikationsfaglig uddannelse.
har mindst 2-3 års relevant og dokumenteret erhvervserfaring.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at arbejde med de klassiske kommunikationsopgaver. Det betyder bl.a., at du rådgiver, laver nyhedsbreve, skriver pressemeddelelser og taler og versionerer indhold (både tekst, billede og video) til web og SoMe.

Hvis du vil vide mere?

Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef, Mette Mørk Andersen på mobil 29 67 76 69 og til at oprette forbindelse på LinkedIn.

Yderligere oplysninger og fremsendelse af ansøgning

Tiltrædelse den 1. august 2022
Stillingen er på 37 timer
Løn i henhold til gældende overenskomst samt principperne for Ny Løn

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist den 1. juni 2022 kl. 12.00
10. juni: Første samtalerunde
17. juni: Anden samtalerunde

Deadline for ansøgning

01. juni 2022 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up