Lærer eller pædagog til Vinderup Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Ledig stilling på Vinderup Skole. 

Har du lyst til at møde videbegærlige børn, der har lyst til læring? Vil du være en del af et åbent og humørfyldt fagligt fællesskab – så er der en stilling til dig på Vinderup Skole fra 1. april 2023 eller snarest.

Vinderup Skole og SFO er beliggende i Holstebro Kommune ca. 16 km nord for Holstebro. Vi er en udviklingsorienteret skole med 300 elever fra 0.- 6. klasse.

Vi har desuden styrkeklasser fra 0.- 6. kl. Med udgangspunkt i PALS har vi fokus på elevernes trivsel og faglighed. Skolen er organiseret i tre afdelinger, indskoling, mellemtrin og styrke.

Vi søger en lærer eller en pædagog, der ønsker at undervise elever i vores styrketilbud samt varetage skolens støttefunktion i forbindelse med klasser eller elever, der i perioder har brug for ekstra støtte.

Vi har brug for en kollega, der vil indgå aktivt, positivt og fleksibelt i samarbejdet med skolens øvrige ansatte. Du har mod på en evt. klasselærerfunktion og har erfaring med undervisning i specialundervisning.

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde, er dygtig til klasseledelse og dit fag.

Medarbejderprofil

  • Synlig, tydelig og positiv kommunikation
  • Prioriterer vigtigheden i forældresamarbejde
  • Fleksibel i forhold til nye ideer
  • Tør at se anderledes på opgaverne og tænke ud af boksen
  • Har lyst til at indgå i skolens fællesskab og sociale liv.

Stillingen er en fast stilling på 32 timer.

Ansøgningsfristen er fredag den 10. februar kl. 8.00. Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 21. februar om eftermiddagen. Stillingen skal søges elektronisk via kommunens hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen og/eller ønsker du at se skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mia Borup eller afdelingsleder Helle Dam på telefon 96 11 56 40.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside

Deadline for ansøgning

10. februar 2023 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up