Lærer til Holstebro Ungdomsskole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Har du lyst til at afprøve din lærerfaglighed i nye rammer?

Brænder du for at arbejde i et undervisningstilbud med uanede muligheder, hvor vi vil give eleverne de bedste betingelser for udvikling af deres personlige, sociale og faglige kompetencer.

Holstebro Ungdomsskole søger pr. 1. marts, 2023, en uddannet lærer til Ungdomsskolens heltidsundervisning på fuld tid. Stillingen er i mellemtrinnet i AKT–Holstebro.

AKT-Holstebro er en del af Holstebro Ungdomsskole. Der er tale om et undervisningstilbud, for 0.-9. klasse.
Eleverne er normaltbegavede med problematikker inden for adfærd, kontakt og trivsel, herunder tilknytningsforstyrrelser og ADHD-diagnoser.

I undervisningsmiljøet tilstræbes det at finde en balance mellem det trygge og kendte til det nye, udfordrende og udviklende. Det vægtes at der er klare rammer, relevante og meningsfulde emner, konkret information koblet til praksis og støtte til strukturering af opgaverne. Der ydes endvidere individuelle elevskemaer, samtaler og vejledning. Undervisningen består af en vekselvirkning mellem praktiske aktiviteter og undervisning der fremmer den personlige, sociale og faglige udvikling.

Pædagogisk arbejdes der grundlæggende ud fra den anerkendende tilgang og i mødet med eleverne har vi følgende værdiord - tryghed, troværdighed, anerkendelse, nysgerrighed og fællesskabet.

Vi forventer, at du

  • Er uddannet lærer og kan undervise i dansk og matematik
  • Har kendskab til målgruppen, eller et stort ønske om at få det
  • Byder ind med engagement, faglighed og ansvarlighed
  • Forholder dig nysgerrigt og reflekterende over praksis.
  • Kan arbejde struktureret og samtidig være fleksibel og give plads til det uforudsigelige.
  • Kan indgå i teamsamarbejde, tværfagligt samarbejde samt tæt forældresamarbejde.
  • Kan udarbejde skriftligt dokumentation i form af Lærings og udviklingsplaner.
  • Deltager i supervision og fagligt sparring.

Du vil blive en del af en meget spændende og alsidig arbejdsplads med engagerede kollegaer og mulighed for indflydelse.

Frist

Din ansøgning sendes elektronisk via opslaget her senest mandag den 6. februar kl. 12.00.

Nærmere oplysninger

og/eller en rundvisning på skolen kan aftales med afdelingsleder John Højmark Pedersen telefon 96 11 67 56 eller ungdomsskoleinspektør Søren Hinrichsen telefon 96 11 67 51. Gerne i nævnte rækkefølge.


 

Deadline for ansøgning

06. februar 2023 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up