Lærere til en fast stilling og to barselsvikariater på Tvis Skole

Lærere til en fast stilling og to barselsvikariater på Tvis Skole

Børn og Unge
 • Print
 • Forstør tekst

Tvis Skole søger tre lærere med ansættelse pr. 1. august 2024

 
 • Vi leder efter en lærer til fastansættelse. Stillingen er på 100%.
  Vi leder efter den helt rigtige lærer, der har kvalifikationer til og mod på at varetage undervisning i tysk og dansk i udskolingen. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forhold til yderligere fag.
 
 • Vi leder også efter en barselsvikar på fuldtid, som er klar på følgende opgaver
  • Dansk i 1. klasse
  • Matematik i indskolingen
  • Madkundskab i 5. og 6. klasse
 
 • Vi leder også efter en barselsvikar på 60%, der kan varetage følgende opgaver
  • Drengeidræt i udskolingen
  • Engelsk i udskolingen
  • Biologi/geografi

Vi søger helt generelt engagerede, udviklingsorienterede, robuste og dygtige lærere, der sammen med skolens øvrige medarbejdere vil samarbejde om den fortsatte pædagogiske udvikling af Tvis Skole og som vil være aktivt deltagende i arbejdet for at skabe bredere børnefællesskaber for vores ca. 400 elever på skolen.
Det er et must, at alle ansøgere er tydelige klasserumsledere, engagerede relationsmedarbejdere, og at tilgangen til alle elever er anerkendende.

Lidt om os

Tvis Skole tilbydes eleverne en skolegang, hvor professionelle, dedikerede, tydelige og anerkendende voksne hver dag ønsker at gøre en forskel for eleverne. Vi lægger vægt på den enkelte elevs faglige, sociale og personlige udvikling og på stærke, positive fællesskaber, der også rækker ud over klassen, afdelingen og skolen.

Vores mål er, at fællesskaber, udvikling og tryghed præger skoledagen, skoleåret og skoleforløbet for alle vores elever.

Tvis Skole ligger i et attraktivt lokalområde tæt på Holstebro. Der er lokalt stærk opbakning til skolen. I indskolingen og på mellemtrinnet er der 1-2 spor, mens udskolingen har 3-5 spor, da vi modtager elever fra Halgaard og Nr. Felding Skoler. Der er stor opbakning til vores SFO.
Tvis Skole er en PALS-skole med en stærk faglig profil. Vi arbejder fokuseret med elevernes faglighed og trivsel. Vores 45 lærere og pædagoger giver udtryk for, at der er et godt arbejdsmiljø på skolen. Samarbejdet er kendetegnet ved stabilitet, høj fleksibilitet og et meget lavt sygefravær.
Tvis Skole er organiseret med en skoleleder, en viceskoleleder med ansvar for udskolingen samt en SFO-leder.
Yderligere informationer kan findes på skolens hjemmeside.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål,

kan du kontakte skoleleder Carsten Yding på mobil 20 75 97 38.

Vi vil meget gerne have besøg af dig.
Stillingen søges elektronisk via linket 'Søg stillinge'.

Ansøgningsfrist

Onsdag den 22. maj 2024 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 28. maj 2024 efter kl. 16.00.


 

Deadline for ansøgning

22. maj 2024 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up