Ny centerleder til Vestjydsk Fritidscenter

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
  • Print
  • Forstør tekst
I Holstebro Kommune er vi meget optagede af at skabe gode rammer for et aktivt og sundt idræts- og fritidsliv for alle borgere i kommunen. Det gør vi blandt andet ved at stille attraktive og tidsvarende faciliteter til rådighed for borgerne, så mulighederne for fysisk udfoldelse altid er til stede. I den vestlige del af kommunen foregår det i Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg, i Multihallen i Sdr. Nissum og i Havet & Fjordens Hus i Thorsminde. De tre faciliteter indeholder blandt andet udendørs fodboldbaner, traditionelle idrætshaller, fitnessfaciliteter, en stor svømmehal, overnatningsfaciliteter og cafeteria. Centrene er vigtige sociale knudepunkt for borgerne i lokalområdet, og til at føre centrene videre søger vi en ambitiøs og folkelig ildsjæl, der brænder for at skabe aktiviteter og liv for og med borgerne i kommunens vestlige del.

Som centerleder har du det overordnede driftsansvar for alle tre faciliteter.

Jobbet har i hovedtræk følgende arbejdsopgaver:

  • Daglig drift af centrenes faciliteter - herunder praktiske gøremål, økonomi, administration, vagtplanlægning etc.
  • Fokus på at skabe et højt og attraktivt aktivitetsniveau - både for de eksisterende brugere, men du har også fokus på at få nye brugere til centrene gennem spændende nye aktiviteter.
  • Samarbejde og koordinering med skole, klubber, foreninger og andre brugere.

Det forventer vi af dig

Som centerleder bliver du nøglespilleren i forhold til brugere og ansatte, og din rolle er afgørende for den måde, mennesker bliver mødt i centrene. Derfor er det vigtigt at du er udadvendt, imødekommende og samarbejdsorienteret af natur - gerne med humor og et glimt i øjet. Du vil have en stor kontaktflade med alle slags mennesker, og derfor er det også vigtigt at du kan udstikke rammer og stå fast, når du oplever udfordringer.

Der er mange indgangsvinkler til jobbet, men du opfylder sikkert flere af følgende ønsker:

  • Du er en folkelig, rummelig og ambitiøs ildsjæl, der brænder for idræt og bevægelse og foreningslivet generelt.
  • Du er praktisk anlagt og går ikke af vejen for praktiske opgaver af forskellig art.
  • Du har sandsynligvis erfaring med ledelse og har et stort ”service-gen”.
  • Du har muligvis erfaring fra en tilsvarende stilling eller fra et job i idræts-, service- eller oplevelsesbranchen - men vi er også interesserede i at høre fra dig, hvis du har en anden baggrund.
  • Måske kommer du fra Ulfborg og omegn - og hvis ikke, så har du lyst til og mod på at sætte dig ind i livet i kommunens vestligste del.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med indkøb og kontakt til håndværkere. Du skal have kørekort og livredderprøve (eller være indstillet på at tage den i løbet af de første to måneders ansættelse) - og endelig er det vigtigt at du er fleksibel og kan arbejde på skæve tider og i weekenderne.

Til gengæld kan vi tilbyde dig et spændende job i et udviklende miljø, hvor du - sammen med to lederkolleger - får ansvaret for udviklingen af alle idrætsfaciliteter i Holstebro Kommune.

Du får et tæt samarbejde med fem fastansatte og en række timelønnede medarbejdere samt en flok frivillige ildsjæle. Du bliver en del af afdelingen for Kultur og Fritid og vil i det daglige referere til idrætsinspektør Mogens Svejgaard Poulsen.

Løn og ansættelsesforhold 

Der er tale om en fuldtidsansættelse.
Løn- og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation i forhold til principperne i Ny Løn.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mogens Svejgaard Poulsen på telefon 96 11 69 61 eller mail mogens.svejgaard.poulsen@holstebro.dk.

Ansøgningsfrist

Vi har brug for, at du kan starte 1. november 2021 eller snarest derefter, så vi skal have din ansøgning (vedlagt relevante bilag) elektronisk via fanen ”Ledige Jobs” på Holstebro Kommunes hjemmeside senest 4. oktober 2021 kl. 8.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 12. oktober 2021.

Deadline for ansøgning

04. oktober 2021 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up