Nytænkende administrativ teamleder til Holstebro Bibliotek

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
  • Print
  • Forstør tekst
Vil du være med til at skabe fremtidens biblioteker i Holstebro Kommune og bidrage med at gøre hverdagen for medarbejderne meningsfyldt og udviklingsorienteret samtidig med at det summer af arbejdsglæde? Er du typen, der ser det gode potentiale i andre og formår at give dem tro på sig selv og kan du motivere medarbejderne til at tage nye skridt og både have øje for den korte og den lange bane?

Trives du med at løse administrative opgaver med høj kompleksitet, men i lige så høj grad projektorienteret arbejde, der kræver nytænkning og drive? Render du rundt med en kreativ sjæl, der finder de løsninger andre ikke ser? Brænder du for at arbejde på et bibliotek, hvor du kan få indflydelse på, hvordan biblioteket leverer høj service hver dag og giver borgerne et bibliotek, der kan være omdrejningspunkt for læselyst, fællesskab, kulturelle oplevelser og læring? Giver det dig energi at kommunikere med mennesker og formår du at navigere ubesværet i relationer og få andre til at arbejde sammen og nå fælles mål? Så er det nu du skal til computeren og søge stillingen som teamleder hos os.

Vores nye administrative teamleder bliver leder for 14 medarbejdere ud af de i alt 35 medarbejdere på Holstebro Bibliotek. Dagligdagen som teamleder vil veksle mellem opgaver, der sikrer driften kører, og opgaver der vedrører udviklingen af biblioteket og medarbejderne. Stillingen er en 37 timers stilling med ansættelse fra 1. juni 2021.

Holstebro Bibliotek har åbent fra kl. 8-22 mandag til torsdag, fredage kl. 8-18, lørdage kl. 10-14 og søndage kl. 13 til 16 og der vil være skiftende arbejdstider. Dine primære arbejdstider bliver mandag til fredag kl. 8-15.30, men der vil være enkelte udlånsvagter til kl. 18 og hver tredje uge en aften til kl. 22 samt lørdagsvagt en gang om måneden.

Aflønning sker efter gældende overenskomst og lokalaftale.

Kompetencer og erfaring

Vi forventer du har en relevant uddannelse inden for eksempelvis administration samt relevant ledererfaring. En uddannelse i projektledelse og eventuelt lederuddannelse eller fag på diplomniveau vil være et plus. Erfaring fra biblioteksbranchen eller andre brancher og organisationer, hvor kultur og formidling er centralt vil være en fordel.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 20. april. Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 22. april og 2. samtalerunde den 28. april. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Biblioteksleder Trine Petersen på tlf. 96 11 68 33.

Om Holstebro Bibliotek

Bibliotekerne i Holstebro Kommune består af biblioteket i Holstebro samt de to lokalbiblioteker i Ulfborg og Vinderup. Bibliotekerne arbejder ud fra en politisk godkendt vision, som i korte træk lyder som følgende: Holstebro Bibliotek vil være en moderne kulturinstitution, der på én gang favner borgernes behov for kulturel dannelse og udvikling, og samtidig spiller dynamisk ind i den måde, det moderne liv i Holstebro Kommune udfolder sig – både gennem dynamiske fællesskaber og mødesteder, og ved at tage medansvar for den måde, velfærdsudfordringerne tackles.

Vi vil være:
  • borgernes samlingspunkt med plads til alle og ikke mindst liv og glade dage
  • et kulturelt knudepunkt, som tilbyder kulturelle oplevelser, der overrasker, begejstrer og udvider borgernes horisont
  • medproducent på velfærd gennem facilitering af projekter og engagering af frivillige med henblik på at bidrage til løsning af velfærdsudfordringer
  • med til at skabe liv i byen, tiltrække borgere og være med til byudvikling i såvel Holstebro som Vinderup og Ulfborg
  • tilgængelige for alle både i forhold til geografisk placering og åbningstider
  • synlige for alle kommunens borgere på tværs af alder og interesse også uden for biblioteket


Deadline for ansøgning

20. april 2021 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up