Økonomikonsulent

Børn og Unge
Er du en knivskap driftsøkonom?

Så tilbyder vi en spændende stilling som økonomikonsulent, hvor du kan bidrage til det vigtige arbejde med at sikre driftsgrundlaget og økonomistyringen i Børn og Unge.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at sikre den daglige økonomi på skolechefens område. Du vil derfor tage dig af budget og regnskab i samarbejde med skolechef, skoleledere og administrative medarbejdere, der står for økonomien på folkeskolerne i Holstebro Kommune.

Hvad kommer du med?
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Derimod skal du være stærk i driftsøkonomi, og du skal kunne tænke drift ind i strategiske sammenhænge. Du motiveres af den daglige dialog med netværket af skoleledere og administrative kolleger på skoleområdet. Du kan stille spørgsmålstegn ved vante arbejdsgange og metoder, og du kan stå på mål for nye strukturer.

Vi har brug for en kollega, der:
  • Er en dygtig driftsøkonom med erfaring for budgetlægning og økonomistyring
  • Har kendskab til kommunal økonomi - gerne fra børne- og ungeområdet
  • Er en dygtig formidler og kan forklare økonomi til ikke-økonomer
  • Er imødekommende og god til at samarbejde
  • Er struktureret, serviceminded og kommer i mål med dine opgaver til tiden.

Vi benytter blandt andet systemerne ØS-indsigt, TEA, TRIO og TARGIT. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til disse systemer.

Hvem er vi?
Økonomi & Analyse er en del af det samlede Børn og Unge-sekretariat og består af fire dygtige medarbejdere. Vi løser opgaverne i fællesskab og hjælper hinanden og får tingene til at lykkes – også når det går rigtig stærkt.

Hvordan arbejder vi?
I Børn og Unge arbejder vi ud fra, at alle børn og unge i Holstebro Kommune får et godt liv, hvor de får en uddannelse, og i voksenlivet bliver i stand til at forsørge sig selv.

I Økonomi & Analyse bidrager vi til dette ved at sikre:
  • At vi har styr på vores økonomiske grundlag
  • At vi er kompetente sparringspartnere i forhold til Børne- og Familieudvalget, direktøren, chefgruppen, de decentrale ledere og alle vores kolleger, der har administrative opgaver på skoler og i institutioner.
  • At vi klogt anvender de data, vi har til rådighed
  • At vi udarbejder prognoser og analyser, som kan bidrage i beslutningsprocesser og forudsigelser på fremtidige udfordringer
  • At vi har en samlet bred indsigt i hele 0-18 årsområdet

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 12. juni kl. 8.00. Første samtale finder sted den 21. juni.
Tiltrædelsesdato den 1. august 2018.

Løn efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Lotte Lind på tlf. 96115129.

Deadline for ansøgning

12. juni 2018 08:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up