Omsorgsmedarbejdere - Weekend-, tilkalde- og sommerferievikarer

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Center for Akutfunktion, Hjemmepleje og Sygepleje søger friske og stabile vikarer

Har du lyst til og mod på at pleje og yde omsorg for andre mennesker, sætte dig ind i deres situation og behov? Har du mod på at lære nyt og udvikle dig?

Vi søger nogle friske og stabile tilkalde-, sommerferie- og weekendafløsere til både dag- og aftenvagter i flere afdelinger i Hjemmeplejen samt Akut- og midlertidige pladser.

Det er en fordel, hvis du er i gang med, eller har afsluttet en sundhedsfaglig uddannelse, men det kan også være, at du har sabbatår eller lignende og har lyst til at undersøge om sundhedssektoren er noget for dig.

Jobbet består i at hjælpe borgere med personlig pleje og praktisk hjælp. Du vil få en gruppe af gode kollegaer, som nok skal hjælpe dig godt i gang med jobbet.

I sommerferien skal du gerne kunne arbejde flere af ugerne 26-33. Stillingerne varierer i timer, og vi aftaler det nærmere ved en personlig samtale.

Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte:

  • Hjemmeplejen Team Thorsvej, Teamleder Sanne Lindved på telefon 96 11 42 15
  • Hjemmeplejen Team Ulfborg, Teamleder Kirsten Svendsen på telefon 96 11 44 51 (Kørekort påkrævet)
  • Hjemmeplejen Team Vinderup, Teamleder Birgitte Malling på telefon 96 11 45 23 (Kørekort påkrævet)
  • Akut- og Midlertidige pladser Center for Sundhed, Teamleder Mette Brøgger 96 11 43 23

Ansøgningsfrist

Indkomne ansøgninger behandles løbende, dog senest den 15. april 2021.

Har du lyst til at være med, kan du sende din ansøgning elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside eller tage telefonisk kontakt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline for ansøgning

15. maj 2021 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up