Omsorgsmedhjælpere til faste timer eller som timelønnede vikarer

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Omsorgsmedhjælpere til faste timer eller som timelønnede vikarer søges til Saustrup, Center for Handicap.

Står du uden arbejde, og vil du gerne have muligheden for at få foden indenfor et sted? Det kan være du mangler et studiejob eller har et sabbatår? Så skal du søge stillingen på Saustrup.
Vi søger både timelønnede vikarer, men også medarbejdere som skal indgå i et fast weekendrul, hvor du vil arbejde hver 3 weekend. Disse stillinger vil være på ca. 10 timer i ugen, og der vil være mulighed for at supplere op med vikar vagter. Opstart er den 1. februar 2023 eller hvis muligt før.

Lidt om Saustrup

Saustrup ligger 12 km øst for Holstebro i landlige omgivelser. Det kræver, at man har bil, hvis man skal arbejde på Saustrup.

På Saustrup er der to bo-afdelinger: Ny Saustrup og Gl. Saustrup, hvor der i alt er plads til 22 beboere. Det er beboere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevner. Målgruppen er karakteristisk ved et lavt kognitivt funktionsniveau. Borgerne skal støttes eller guides i forhold til diverse gøremål. Der indgår personlig pleje. Kerneopgaven i Center for Handicap er: ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Dette er baseret på en Recovery-baseret tilgang.
Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat og består af pædagoger, ergoterapeuter, omsorgsmedhjælpere og medarbejdere med en social- og sundhedsuddannelse.

Hvad forventer vi

  • du har et anerkendende menneskesyn og lyst til at rumme en meget bred borgergruppe
  • du varetager plejeopgaver med stor respekt for vores beboere
  • du støtter beboerne, så de har en forudsigelig hverdag

Vi tilbyder

  • en dynamisk og nytænkende arbejdsplads, hvor forandring er en naturlig del af arbejdet
  • teamsamarbejde og supervision
  • høj grad af ansvar og medindflydelse
  • et hus med mange gode traditioner

Løn

Du bliver aflønnet efter reglerne for NY-løn.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Anja Toftgaard på telefon 29 33 56 58 eller koordinator Mette Jacobsen på telefon 20 94 64 01, hvis du har spørgsmål til de forskellige stillinger.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 16. januar 2023 kl. 12.00.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Deadline for ansøgning

16. januar 2023 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up