Pædagog og pædagogisk assistent til Nørrelandskirkens Børnehus

Børn og Unge
 • Print
 • Forstør tekst
Nørrelandskirkens Børnehus har modtaget midler fra Undervisningsministeriet pulje til ansættelse af pædagogisk personale til 0-2 årige børn. Formålet er at styrke kvaliteten i den pædagogiske praksis i hverdagen, særligt til gavn for børn i udsatte positioner.
Vi søger derfor snarest en pædagog og en pædagogisk assistent 30-35 timer ugentligt til vores vuggestueteams. Ansættelsen er begivenhedsbestemt og udløber den 31. december 2021.

Nørrelandskirkens børnehus er et selvejende dagtilbud. Vi har driftsoverenskomst med Holstebro Kommune og samarbejder med KFUMs sociale arbejde samt Nørrelandskirken b.la. via repræsentanter i vores bestyrelse. Vi er knap 100 børn 0-6 år, samt 30 medarbejdere. Vi er beliggende i Holstebro by og har en stor og alsidig legeplads med plads til leg og bevægelse. Vi har eget køkken, der serverer tre måltider dagligt.

Fundamentet for Nørrelandskirkens Børnehus er, at alle mennesker er værdifulde. Deltagelse i trygt og positivt samspil og oplevelsen af at være betydningsfuld for fællesskabet, er afgørende for børnenes trivsel og udvikling. Vi sætter alle spor i hinanden, og vi arbejder målrettet med at alle børn inkluderes i fællesskaber på tværs af alder, køn og kultur. I Nørrelandskirkens Børnehus lægger vi vægt på at skabe en tryg atmosfære med omsorg og nærvær. Børnene skal opleve en hverdag, hvor de møder anerkendende, engagerede og fagligt dygtige personaler. Vi arbejder relationelt på at skabe positivt samspil, bl.a. med brug af strategier fra ”De Utrolige år”, ICDP samt ”Sprog i samspil” Vi har ligeledes fokus på sprog, bevægelse og natur og har både det grønne og det blå flag. I Børnehuset bestræber vi os på at skabe et trygt læringsmiljø for alle børn, hvor de kan inspireres og motiveres til at udfolde deres potentialer. Vi arbejder med afsæt i en legene tilgang til læring, hvor børnenes egen nysgerrighed og interesser spiller sammen med læreplanstemaerne i organisering af såvel leg, planlagte aktiviteter og rutinesituationer. Vi har fokus på at udvikle et læringsmiljø, hvor børneperspektivet er i centrum og hvor forældresamarbejdet er centralt.

Vi søger en pædagog/pædagogisk assistent der

 • Kan etablere nære og udviklende relationer til alle børn.
 • Kan skabe ro, nærvær og forudsigelighed for børnene.
 • Evner faglig og systematisk refleksion over egen og kollegers praksis.
 • Er fagligt kompetente og kan omsætte teori til praksis
 • Arbejder struktureret og systematisk med at skabe en tryg og lærerig hverdag for børnene.
 • Kan etablere lege-og læringsmiljøer med høj pædagogisk kvalitet
 • Har kendskab til de nye styrkede læreplaner
 • Har kendskab til og gerne erfaring med ”De utrolige år” eller ICDP
 • Kan indgå i et åbent, positivt og konstruktivt samarbejde med forældre, kolleger og ledelse.
 • Er mødestabil og fleksibel.
 • Har lyst til at indgå i en personalegruppe, hvor faglighed, ærlighed, ordentlighed og humor er værdifuldt.
Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist den 16. august kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og ved den rigtige kandidat aftales evt. ansættelse.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Deadline for ansøgning

16. august 2021 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up