Pædagog til årsvikariat - Nørre Boulevard Skolens SFO

Pædagog til årsvikariat - Nørre Boulevard Skolens SFO

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Nørre Boulevard Skolens SFO søger uddannet pædagog/pædagogisk assistent pr. 1. august 2023 i et årsvikariat

Nørre Boulevard Skolens SFO søger pr. 1. august 2023 en uddannet pædagog eller pædagogisk assistent i et årsvikariat frem til 31. juli 2024.

Der vil være gode muligheder for efterfølgende ansættelse. Stillingen er på 32 løntimer. Der vil evt. være mulighed for at supplere med vikartimer i skoledelen.

Vi har ca. 250 børn i vores velfungerende SFO fordelt på 3 afdelinger. Den ledige stilling er i vores afdeling med børn fra 0.-2.klasse, hvor vi pt. har ca. 150 børn.

Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet kl. 6-16.40 (mandag-torsdag) og kl. 6-15.50 om fredagen, suppleret med aftenmøder, SFO aftenarrangementer m.m. Der vil være 1 ugentlig morgenvagt. Der arbejdes efter årsnorm.

Vi søger en dygtig faglig kollega, som i indeværende skoleår skal være klassepædagog i en 0. kl. samt bidrage med spændende, udviklende og udfordrende aktiviteter i SFO tiden.

Som klassepædagog indgår du i et tæt og forpligtende samarbejde med børnehaveklasselederen om at sikre børnenes trivsel, læring og udvikling.

Du bliver en del af en funktionsopdelt SFO, hvor vi vægter en bred vifte af pædagogiske tilbud til børnene med fokus på bl.a. leg, sport og bevægelse, kreativitet samt udeliv. Du bidrager naturligvis med dine gode ideer til aktiviteter, som du planlægger og udfører. Skriv gerne i din ansøgning, hvad du brænder for at lave sammen med børnene.

Du skal kunne se dig selv praktisere værdierne ansvar, omsorg og respekt i PALS, som er rammen om vores daglige pædagogiske arbejde. Det er afgørende, at du er klar og brænder for at børnene på NBS, hvor alle, uanset forudsætninger, skal opdage og udvikle deres faglige og sociale kompetencer.

Vi er NBS - én af tre folkeskoler i Holstebro by og vi skaber rammen om 730 børns og 90 medarbejderes skolehverdag, som folder sig ud i flotte, lyse og moderne faciliteter, både inde og ude. Ud over almen- og styrkeklasser huser vi klasser for elever, der dyrker sport på eliteniveau. Endelig har vi SFO for både almenområdet og det specialiserede område.

Du opfordres til at læse yderligere om NBS på: folkeskoleniholstebroby.holstebro.dk og besøge vores Facebook-side.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende BUPL overenskomst.

Yderligere oplysninger

om stillingens indhold og evt. besøg kan fås ved henvendelse til:
  • Mads Pahuus, afdelingsleder for SFO´en på 20 66 84 56 eller 96 11 59 81

Ansøgningsfristen

er fredag 16. juni 2023 kl. 12 og ansættelsessamtaler afvikles mandag 19. juni 2023.

Deadline for ansøgning

16. juni 2023 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up