Pædagog til ”specialgruppen”, Børnehusene Ellebæk, Wagnerhus Børnehave

Pædagog til ”specialgruppen”, Børnehusene Ellebæk, Wagnerhus Børnehave

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Prioritering af faglig udvikling, mulighed for forberedelse og de dejligste børn – det har vi. Men vi mangler dig, og glæder os til at lære dig at kende!

Vi ved godt, at vi er en af mange. Vi ved også, at du som vores kommende pædagog i specialgruppen ikke er én ud af mange. For du er pædagog med hjerte og hoved: faglig ambitiøs for børnenes skyld og med nærvær, tillid og en konstruktiv tilgang til samarbejdet med forældre og os, dine kolleger og ledere. Samtidig motiveres du af specialpædagogiske indsatser og tiltag i hverdagen samt øget tværfagligt samarbejde og udarbejdelse af individuelle status-/handleplaner.

At vælge et arbejdsfællesskab til handler om mavefornemmelse. Mavefornemmelse handler ikke om antal børnehuse, at der er 6 børn i gruppen, og at vi arbejder med DUÅ eller ej (selvom vi har det og prioriterer vores faglige fællesskab). Det vil vi gerne fortælle mere om, men i virkeligheden handler vores søgen mere om dig, og hvad der driver dig, end det handler om os.

Hvad driver dig – hvad giver dig følelsen af mening og tilfredsstillelse i dit arbejdsliv? Det vil vi rigtig gerne vide, inden du begynder hos os, så vi kan hjælpe med at prioritere rammerne for det.

Måske er det lige så vigtigt for dig, som for os, at

  • vi prioriterer vores egen og hinandens faglige udvikling meget højt
  • vi planlægger et introduktionsprogram til alle nye kolleger, så du ikke oplever at stå ”alene hjemme” lige pludselig
  • der ugentligt er afsat 1½ times planlagt forberedelsestid ”om børn”
  • tillid og samarbejde er en selvfølge for os – mellem kolleger og mellem ledere og medarbejdere

Samtidigt er vi netop en ud af mange daginstitutioner. For vi arbejder også aktivt med vores anerkendende og indlevende børnesyn, ligesom relationsansvar, omsorg og nærvær er grundlæggende for os. Vi øver os hele tiden sammen med at videreudvikle vores struktur, stueledelse og planlægningen af de gode pædagogiske aktiviteter. Alt sammen med fokus på børnenes trivsel, læring, dannelse og udvikling.

Hvis du har lyst til at høre mere eller prøve din mavefornemmelse af, så er du meget velkommen til at besøge os. Hvis hverdag, arbejdsliv og logistik ikke helt giver mulighed for det, så er du også meget velkommen til bare at sende os din ansøgning.

Yderligere oplysninger

Du kan kontakte leder Lenette Holzendorff Pedersen på telefon 40 47 49 53 eller på mail lhope@holstebro.dk - om det er for besøg eller for spørgsmål. Træffes ikke i ugerne 28, 29 og 30.

Uanset hvad, så glæder vi os til at høre fra dig.

Det praktiske

Vi vil gerne modtage dit materiale via Holstebro Kommunes hjemmeside senest fredag den 9. august 2024 kl. 8.00.
Vi forventer at ansættelsessamtaler torsdag den 15. august i tidsrummet 9.00-15.00.

Vi vil gerne tale med dig om arbejdsopgaverne, dit arbejdsfællesskab kollegaer og ledelse, ligesom vi gerne vil tale om, hvad vi har mulighed for at tilbyde af pædagogiske arbejdsvilkår i Børnehusene Ellebæk.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling med tiltrædelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening, som forhandles med den faglige organisation.

Deadline for ansøgning

09. august 2024 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up