Pædagog til Vinderup Børnehus - et hus i udvikling

Pædagog til Vinderup Børnehus - et hus i udvikling

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
I Vinderup Børnehus arbejder vi med læringsprincipper fra DUÅ. Vi er inspireret af Reggio Emilia og har særlig fokus på barnets 100 sprog og rummet som den tredje pædagog. Vi ønsker at pirre til børnenes nysgerrighed ved, at give børnene alsidige udviklingsmuligheder i hverdagen. Vi arbejder med konceptet ” Fri for Mobberi” og har det grønne flag. Vi er optaget af hvordan vi sammen kan skabe gode betingelser for børnenes læring og udvikling samt bibeholde og styrke et godt arbejdsmiljø.

Du kan skabe nære relationer til børnene og arbejde efter principperne i DUÅ og ” sprog i samspil”. Du kan i samarbejde med kollegaer tilrettelægge en målrettet og udviklende hverdag med barnet i centrum. Du kan selvstændigt drive processer og gå forrest.

Du er en person, der kan holde et positiv syn på tingene og som bidrager med god energi og optimisme.

Du er robust og arbejder med en åben og nysgerrig kommunikation, hvor du kan reflektere og er nysgerrig på egen og kollegaernes praksis med afsæt i faglige argumenter fremfor egne synsninger. Du har erfaring med 3-6 års området samt har kendskab til eller erfaring med Hjernen og Hjertet.

Vinderup Børnehus består af 2 afdelinger. Grønningen med ca. 55 børnehavebørn og 23 - 25 vuggestuebørn samt Børnebakken med ca. 45 børnehavebørn.

Vinderup har alsidige faciliteter som vi aktivt bruger. Derudover har vi naturgrunden ”Spilloppen”, som er en naturoase for børn og voksne.

Stillingen er et barselsvikariat på 32 timer pr uge i Grønningens børnehaveafdelingen. 

Vi mangler dig hurtigst muligt eller senest 1 august 2023.

Yderligere oplysninger

Hvis du har lyst til at komme en tur forbi, kan du aftale det med Souschef Gert Dirksen 96 11 56 74 eller Leder Lone Laursen 96 11 56 76.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med BUPL og Holstebro kommune.

Ansøgningsfristen

er den 10. juni 2023.

Vi forventer at holde samtale onsdag i uge 24.

Deadline for ansøgning

10. juni 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up