Pædagogisk assistentelever
Ledige elevpladser på pædagogisk assistentuddannelsen
Holstebro Kommune søger elever til Pædagogisk assistentuddannelsen med uddannelsesstart den 2. august 2021.Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Holstebro-afdelingen af Social- og Sundhedsskolen-Herning, Døesvej 70 i Holstebro. I uddannelsen er der to forskellige praktikker. Vi tilbyder praktikker på forskellige institutioner i Holstebro Kommune. Du kan se udførlig beskrivelse af uddannelsens indhold og sammensætning på SOSU-skolens hjemmeside
Vi lægger vægt på, at du:
- er klar til faglige og personlige udfordringer
- er rummelig og tolerant i samarbejdet med andre mennesker
- er moden, ansvarlig og uddannelsesparat
Optagelseskrav er:
- Gennemført Social- og Sundhedsskolens grundforløb GF 1 og/eller GF2 PA
- Hvis du er over 25 år skal du realkompetencevurderes (RKV), læs mere herom
Vi kan tilbyde:
- Spændende og lærerige opgaver og udfordringer
- Engagerede vejledere i fagligt læringsmiljø
Ansættelsesforhold
- Du ansættes i Dagtilbudsafdelingen i Holstebro kommune
- Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem FOA og Holstebro kommune, samt Erhvervsuddannelsesloven.
- Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge
- Du modtager løn i hele uddannelsesforløbet
- Voksenelevløn kan opnås efter fastlagte kriterier
Ansøgningen sendes elektronisk – se vejledning herunder.
Ansøgningsfrist er 30. april 2021.
Ansættelsessamtaler den 17. og 20. maj 2021.Optagelse
Pædagogisk assistentelever optages efter en samlet vurdering i forhold til uddannelser, motiveret ansøgning, erhvervserfaring, udtalelser, og andet som f.eks. frivilligt arbejde.Yderligere informationer om stillingen, løn og optagelseskrav fås ved henvendelse til:
Uddannelsesansvarlig Søren Frøstrup-Agger på 9611 6072.
Før du påbegynder din ansøgning, skal du være opmærksom på følgende:
- Du skal have dokumentation klar til at vedlægge din elektroniske ansøgning som indscannede filer, før du påbegynder din ansøgning.
Dokumentationen skal være for din skolegang (eksamensbeviser), dokumentation for Social- og Sundhedsskolens grundforløb GF 1 og GF2 PA, og eventuelle andre gennemførte uddannelsesforløb, for eventuel arbejdserfaring, anbefalinger, udtalelser, bevis for førstehjælp og brandbekæmpelse m.m. - Hvis du er over 25 år skal du have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) for at klarlægge, hvordan netop dit uddannelsesforløb skal forme sig. Du kan søge dette her
- Er du fyldt 25 år, når du begynder din uddannelse og har du 1 års relevant beskæftigelse inden for de sidste 4 år, er der mulighed for voksenelevløn. Der skal vedlægges dokumentation for minimum 1 års relevant erhvervserfaring, som indscannet fil. Praktik i f.eks. social- og sundhedshjælperuddannelsen eller andet uddannelsesforløb tæller ikke med.
Medarbejder i Holstebro Kommune
Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.
Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.
I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.