Pædagogmehjælper / lærervikar til Halgård Skole og SFO

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst

Er det dig vi mangler?

Vi har en tidsbegrænset stilling ledig som pædagogmedhjælper med vikartimer i skolen. Stillingen er tidsbegrænset og løber fra 1. januar 2022 og frem til sommerferien 2022. Stillingen er på 30 timer ugentligt.

Som pædagogmedhjælper skal du varetage pædagogiske samt praktiske opgaver både i skolen og i SFO.

Du skal være imødekommende, initiativrig og selvstændig – og ikke mindst have lyst til at arbejde i et skole/SFO-miljø med en masse dejlige børn og gode kolleger.

Lidt om os

Halgård Skole er en 3-4 sporet skole med 625 elever. Halgård Skole ligger i et område i den sydlige del af Holstebro, som stadig er i en rivende udvikling med en ny, spændende kommuneplan.

Halgård Skole er en PALS-skole, hvor den positive, anerkendende og imødekommende tilgang er væsentlig. Vi har en tydelig retning omkring inklusion, trivsel og inkluderende læringsmiljøer, hvilket er uddybet på vores hjemmeside. Vi har et stærkt kollegasammenhold, en positiv og fri dialog og mange dygtige kollegaer. Der er en tydelig forventning om, at man som ansat ved Halgård Skole er en holdspiller.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger

Stillingen er med ansættelse pr. 1. januar 2022.

Sidste ansøgningsfrist den 10. december kl. 12.00

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til skoleleder Henriette Vibe Hebsgaard, telefon 96 11 58 81, Henriette.Vibe.Hebsgaard@holstebro.dk

Halgård skoles logo

Deadline for ansøgning

10. december 2021 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up