Projektudvikler til Teknik og Miljø

Teknik og Miljø
 • Print
 • Forstør tekst

Vil du udvikle Holstebros store projekter sammen med os?


Er du en løsningsorienteret projektudvikler med bygningsarkitektonisk indsigt og trives du med en bred vifte af forskelligartede byudviklingsprojekter?
Så er du måske den kollega vi søger til Team Plan i Holstebro Kommune.


Med byudviklingsprojekter som Sygehusgrunden, Nørreport, Sønderlandscenteret og Slagterigrunden gennemgår Holstebro i disse år en rivende udvikling, der er præget af vækst og høj byggeaktivitet – en udvikling, der kun kan lykkes gennem en solid strategisk retning, fremsynet planlægning og agil dialog med borgere og projektudviklere.

Se mere på www.holstebro.dk/plan og video "Sammen om succes i fremtiden"

Som projektudvikler i Holstebro Kommune, bliver du en del af Team Plan i Teknik og Miljø. Teamet består af 12 engagerede kolleger, som arbejder med fysisk planlægning i bred forstand, herunder både med store byudviklingsprojekter i Holstebro by, strategi for landdistriktsudvikling, strategier for bl.a. arkitektur, fortætning, bæredygtighed og parkering, kommune- og lokalplanlægning, private og kommunale projekter, samt inddragelse og medborgerskab i planlægningen.

Om jobbet

Som vores nye kollega skal du sikre kvalitet og fremdrift i spændet mellem by og byggeri, så vi sikrer at Holstebros Midtby udvikles samtidig med at kulturarven bevares.

Du skal tilføre vort team ny viden og erfaring inden for projektudvikling, markedsforståelse og grundlæggende projektøkonomi, så du kan gå i kvalificeret dialog med bl.a. projektudviklere. Her vil du skulle koordinere de markante projekter, der er i byen og sikre en helhed mellem dem. Du får således mulighed for i høj grad at sætte dit fingeraftryk på Holstebros Midtby.

Jobbet indeholder også fysisk planlægning af både kommunale og private arealer, samarbejde med private bygherrer, vurdering af arkitektonisk kvalitet og bevaringsværdi samt udarbejdelse af sagsfremstillinger til politisk behandling. Arbejdet indebærer således intern sparring og samarbejde i forvaltningen, samt borgerdialog og tæt samarbejde med eksterne parter.

Din profil og dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende parametre i din profil
 • Faglighed
  Du har gennem din uddannelse og evt. erhvervserfaring et længerevarende kendskab til projektudvikling, bygningsarkitektur og planloven, samt det at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har flair for skitsering og kan formidle komplekse problemstillinger i et enkelt og let forståeligt sprog – både mundtligt, skriftligt og visuelt.
 • Effektivitet
  Du er struktureret og effektiv i dit arbejde.
 • Fleksibilitet
  Du er fleksibel og serviceorienteret og kan lide at have kontakt med borgere og erhvervsliv. Du kender og værdsætter værdien af god service, er procesorienteret og indgår positivt i samarbejdet med dine kollegaer og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Stabilitet
  Du er stabil og arbejder professionelt.
 • Engagement
  Du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør og bidrager til den faglige og sociale udvikling af teamet.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge.
Arbejdssted er Holstebro Kommune, og tiltrædelse er pr. 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist

Vi skal modtage din ansøgning senest den 19. april 2021 kl. 08.00.

Vi forventer at afholde 1. samtale den 22. april 2021 og evt. 2. samtale den 26. april 2021.

 

Deadline for ansøgning

19. april 2021 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up