Projektudvikler: vil du udvikle Holstebro sammen med os?

Teknik og Miljø
  • Print
  • Forstør tekst
Er du en løsningsorienteret projektudvikler med arkitektonisk indsigt og trives du med en bred vifte af forskelligartede byudviklingsprojekter? Så kunne du nemt være den kollega vi søger til Team Plan i Holstebro Kommune.
I Holstebro Kommune er der en stribe nye projekter på vej i disse år, som vil gøre en forskel både i byerne, landsbyerne og i det åbne land.

Vi har høje ambitioner om en bæredygtig udvikling, der skal ske indenfor rammerne af Bæredygtighedsudvalgets anbefalinger og DK2020. Det vil vi bl.a. skabe gennem tæt samarbejde på tværs af fagligheder i organisationen og konstruktivt samarbejde med erhvervslivet og andre organisationer.

Med større projekter som Sygehusgrunden, Slagterigrunden, Bakkegårdene, Halgård, udvidelse af detailhandel, klimasikring og turismeudvikling gennemgår Holstebro i disse år en rivende udvikling. Det er en udvikling, der er præget af vækst og høj byggeaktivitet og kun kan lykkes med dedikerede medarbejdere, der byder ind med høj faglighed og evne til at samarbejde.
(Du kan se mere på www.holstebro.dk/plan)

Dine vigtigste opgaver

Vi søger en projektudvikler som kan sikre kvalitet og fremdrift i spændet mellem by og byggeri, så vi sikrer at Holstebros Midtby udvikles, samtidig med at kulturarven bevares.

Vi søger dig som kan tilføre teamet ny viden og erfaring inden for projektudvikling, markedsforståelse og grundlæggende projektøkonomi, så du kan gå i kvalificeret dialog med bl.a. projektudviklere.

Som vores nye kollega bliver din primære opgaver projektledelse af større byudviklingsprojekter at udarbejde udbudsmateriale for kommunale arealer og at samarbejde med bl.a. projektudviklere.

I teamet har vi en god og uformel tone, ligesom vi samarbejder og stimulerer hinandens kompetencer, så vi sammen får skabt de bedst mulige projekter.

Din profil og dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende styrker i din profil:

Faglighed: Du har erfaring med projektudvikling, bygningsarkitektur og det at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har flair for basal skitsering og kan formidle komplekse problemstillinger i et enkelt og let forståeligt sprog – både mundtligt, skriftligt og visuelt.
Effektivitet: Du planlægger selv din arbejdsdag og arbejder struktureret og effektivt, så du skaber fremdrift i de opgaver og projekter du har ansvaret for.

Fleksibilitet: Du er fleksibel og serviceorienteret og kan lide at have kontakt med borgere og erhvervsliv. Du kender og værdsætter værdien af god service, er procesorienteret og indgår positivt i samarbejdet med dine kollegaer og med eksterne samarbejdspartnere.

Stabilitet: Du bringer dig selv og din faglighed i spil og inddrager gerne interne og eksterne samarbejdspartnere i arbejdet, så du møder opgaveløsningen både stabilt og professionelt.

Engagement: Du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør og bidrager til den faglige og sociale udvikling af teamet.

Hvad møder du?

Som planlægger i Holstebro Kommune, bliver du en del af Team Plan i Teknik og Miljø.
Teamet består af 12 kolleger og arbejder med fysisk planlægning i bred forstand – herunder både store byudviklingsprojekter i Holstebro by, landsbystrategier, strategier for bl.a. arkitektur, fortætning, bæredygtighed, kommune- og lokalplanlægning, private og kommunale projekter, samt inddragelse og medborgerskab i planlægningen.

Du vil også møde en organisation i konstant udvikling for at imødekomme de krav og forventninger, som omverdenen stiller til en Teknik- og Miljøforvaltning.
Teknik og Miljø er nemlig en væsentlig del af virksomhedernes og borgernes hverdag, da vores kerneopgave er at skabe rammer for at udvikle og bevare velfungerende og bæredygtige byer og landskaber i samarbejde med borgere og virksomheder.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

Thomas Leerberg, Planchef i Team Plan
E-mail: thomas.leerberg@holstebro.dk  eller telefon: 20 96 64 80

Stine Gade Würtz. Teamleder i Team Plan
E-mail: stine.mark.wurtz@holstebro.dk  eller telefon.: 22 16 74 56

Løn og ansættelsesvilkår

Afhængig af din uddannelse og baggrund vil ansættelse ske i henhold til Kommunernes Landsforenings overenskomst med relevant organisation.

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. den 1. september 2022..
Arbejdssted er i Teknik og Miljø på Holstebro Rådhus, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning via Holstebro Kommunes hjemmeside senest mandag den 30. maj 2022 kl. 08.00. Samtaler forventes afholdt mandag den 13. juni 2022.

Deadline for ansøgning

30. maj 2022 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up