Rengøringsassistent til Multihuset, Center for Handicap

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Vi søger en rengøringsassistent til Multihuset, Sportsvej 10 – 7500 Holstebro
Stillingen er en fasteansættelse på 8 timer pr. uge, og arbejdstiden er enten 6.45-8.45 eller 15.00-17.00, 4 dage om ugen.
Tiltrædelse pr. hurtigst muligt dog senest den 1. august 2018

Center for Handicap er det ene af 4 centre, som organisatorisk hører under Socialafdelingen for Social, Sundhed og Arbejdsmarked. De øvrige centre er Uddannelsescenter Mariebjerg, Center for Psykiatri og Center for Socialt Udsatte. Centrene samarbejder på tværs af organisationen.

Kerneopgaven i Center for Handicap er ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Dette er baseret på en recovery baseret tilgang. Det betyder at indsatsen tager udgangspunkt i en bio- og psykosocial rehabilitering med fokus på det kvalificerede hverdagsliv.

Multihuset tilbyder dagtilbud og STU for pt. 22 livsglade borgere med svære fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i alderen 18-55 år.
Opgave:
  • Rengøring af Multihuset
Vi forventer, at du:
  • Har erfaring med rengøring, og gerne et rengøringskursus
  • Kan arbejde selvstændigt

Løn forhandles i forhold til regler gældende for NY-løn

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Henrik Lindberg på tlf.: 96 11 65 41 eller koordinator Britta Grøn Knudsen på tlf. 96 11 46 55.

Søg stillingen på Holstebro Kommunes hjemmeside senest mandag den 28. maj 2018 kl. 8.00

Deadline for ansøgning

28. maj 2018 08:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up