Skoleleder til Borbjerg Skole og Børnehus

Skoleleder til Borbjerg Skole og Børnehus

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Vi søger en skoleleder til landsbyordning i stærkt lokalsamfund

Har du lyst til at stå i spidsen for en velfungerende landsbyordning?
Har du lyst til at være synlig, lyttende og kommunikerende?
Synes du, at visionen om ”…Det hele…” lyder inspirerende?
Så er skolelederstillingen ved Borbjerg Skole og Børnehus måske noget for dig!

Borbjerg Skole og Børnehus er en landsbyordning i Holstebro Kommune. Her er skole med 0. – 7. klasse med samlet 140 elever, sfo med 75 børn og et dagtilbud med 45 børn. Børne- og elevtallet er stabilt i området. Vi er meget optaget af fælles oplevelse, udvikling og sammenhæng. Både internt og med lokalsamfundet.

Vi lyder nu en leder til at stå i spidsen for en velfungerende organisation. Det er ikke så vigtigt, at du har ledererfaring, men du skal have lyst til at lære, at tage ansvar, at kommunikere og udvikle stedet i samarbejde med den rutinerede viceleder, kollegaer, forældre og forvaltningen.

Som skoleleder for Borbjerg Skole og Børnehus bliver du del af et stærkt fællesskab. Både på skolen og blandt de andre ledere i Børn og Unge, hvor vi deler erfaringer og udvikler faglige løsninger sammen. Vi har tillid til hinanden og deler åbent både succeser og udfordringer.

Den decentrale beslutningskraft er højt prioriteret i Holstebro Kommune, fordi vi tror på, at det lokale ansvar skaber de bedste skoler og dagtilbud. Som leder er du i høj grad med til at påvirke og tegne skolens udvikling, hvor dine visioner kommer til udtryk på en god måde. Samtidig er du en del af et fællesskab og et tillidsfuld samarbejde med både øvrige ledere og forvaltningen

Profilen

Ingen ansøgere opfylder alle ønsker, men vi håber, at du
  • Brænder for at børn og unge skal have et godt liv – nu og i fremtiden
  • Gerne vil være synlig, åben og kommunikerende
  • Har økonomisk indsigt og interesse
  • Har en inddragende og åben tilgang
  • Er et engageret væsen og har et godt humør
  • Har evner og lyst til at indgå i et politisk ledet organisation
  • Tænker strategisk og udviklende
  • Ved, at relationer er en vej til resultater

Det praktiske

Du kan læse meget mere om stillingen, forventningerne og ansættelsesprocessen i job- og personprofilen

Du er meget velkommen til at kontakte viceleder Lene Brunebjerg Jensen, telefon 21 42 63 34 for en rundvisning eller skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen, telefon 21 80 33 71, hvis du vil høre mere om stillingen

Frist

Mandag den 2. oktober kl. 08.00

Deadline for ansøgning

02. oktober 2023 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up