Skriveglad kommunikationsmedarbejder med medievildskab til Holstebro Biblioteker

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
  • Print
  • Forstør tekst
På Holstebro Biblioteker søger vi en kommunikationsmedarbejder til et 37 timers barselsvikariat i perioden fra 1. november 2022 (eller snarest derefter) og frem til 31. oktober 2023.

Som kommunikationsmedarbejder hos os skal du være hurtig på tasterne og kunne få budskaber frem uanset medie, og uanset om budskabet er information om nye bibliotekstilbud eller ”bløde” historier, der viser hverdagen på biblioteket. Det er vigtigt, at du har nemt ved at danne relationer og samarbejde med andre om at løse opgaver. Samtidig skal du trives med at fordybe dig i produktionen af tekster og billeder til pressemateriale, web, SoMe mm. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med grafiske opgaver såsom plakater, flyers og billedbehandling og kendskab til Adobe InDesign og andre Adobe programmer.

Vi ønsker en vikar, der er kreativ med ord og god til det danske sprog. Det er vigtigt, du tør kaste dig ud i nye opgaver, og vi vil sætte stor pris på, at du kan inspirere os og dele din viden om medier, målgrupper og kommunikation. Vi forventer du har en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Holstebro Bibliotek som arbejdsplads

På biblioteket får du en legeplads med udviklingsrum og 35 kolleger, der er gode til nærvær og humor, og som brænder for at gøre hver dag til en god dag for gæsterne, der kommer ind ad døren og for hinanden. Vi har ca. 1.000 gæster om dagen i alt på de tre biblioteker i kommunen: Hovedbiblioteket i Holstebro samt lokalbibliotekerne i Ulfborg og Vinderup. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med to andre medarbejdere i PR & Kommunikationsgruppen og få en varierende hverdag med både fordybelsestid på kontoret og livligt formidlingsarbejde i udlånsarealerne. Du kan læse mere om Holstebro Bibliotek på www.holstebrobibliotek.dk.

Arbejdstid og ansøgningsfrist

Holstebro Bibliotek har åbent fra kl. 8.30-22.00 mandag til torsdag, fredage kl. 8.30-18.00, lørdage kl. 10.00-14.00 og søndage kl. 13.00-16.00, og der vil derfor være aftenarbejde en gang om ugen samt lørdagsvagt hver 4. lørdag og tre arbejdssøndage om året. Det betyder, at der vil være mulighed for at sammensætte en fleksibel hverdag.

Stillingen er et 30-37 timers barselsvikariat med opstart den 1. november 2022 eller snarest derefter og vikariatet ophører 31. oktober 2023.

Aflønning sker efter gældende overenskomst og lokalaftale.

Der er ansøgningsfrist den 10. oktober 2022 kl. 8.00, og vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte biblioteksleder Trine Petersen på mail: trine.petersen@holstebro.dk eller telefon 28 51 91 63.

 

Deadline for ansøgning

10. oktober 2022 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up