Social- og sundhedsassistenter/sundhedshjælper til Parkvænget

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Vil du være med til at skabe et godt hjem for beboerne på Parkvænget i Holstebro?

Så er muligheden her, Parkvænget søger 2 social og sundhedsassistenter i stillinger på 30 timer pr. uge i dag og aftenvagt og 1 social- og sundhedshjælper 30 timer pr. uge 5/2, i nattevagt, grundet uddannelse. Fri hver anden weekend. Tiltrædelse til den 1. august eller hurtigst muligt derefter.

Som person er du ansvarsfuld, har et lyst sind, mødestabil og er faglig dygtig. Ser det spændende i at arbejde med gamle, som har flere funktionstab både fysisk og psykisk

Parkvænget er velfungerende og består af 60 lejligheder, for delt på 3 afdelinger og 5 teams. Vi er 65 ansatte med forskellige uddannelser indenfor sundhed og ernæring. Vi har eget køkken og arbejder med ”Det gode måltid” og der er ”måltidsværter” i hverdagene, som færdiggør maden og er med til at servere den varme aftensmad.

Vi arbejder med at støtte den enkelte beboer i at have et meningsfuldt hverdagsliv. Til det har vi et samarbejde med en aktiv vennekreds, pårørende og en børneinstitution.
Vi er i proces med en 2-årig kompetenceudviklings projekt, hvor vi arbejder med at lære hinandens styrker og svagheder, og derved lade de forskellige kompetencer blive en værdi i samarbejdet og i bestræbelserne på at skabe det gode hjem for beboere og pårørende. Dette også for at udvikle yderligere på det gode og attraktive arbejdsmiljø.
Desuden arbejder vi med at udvikle det faglige niveau igennem kurser på social og sundhedsskolen.

For alle på Parkvænget er tillid, troværdighed og samarbejde ord som danner grundlag for det daglige arbejde

Vi uddanner social og sundhedshjælper, social og sundhedsassistenter. samt har sygeplejestuderende.

Har du lyst til at blive en del af Parkvænget kan du kontakte Plejeboligleder Jette Vendelbo på tlf. 96 11 44 01 eller skrive en mail til Jette.vendelbo@holstebro.dk.

Ansøgningsfrist den 28. juni 08.00, ansættelsessamtaler den 29. juni om formiddagen.

www.holstebro.dk står der:
I plejeboligen gives en omsorgsfuld og nærværende pleje, hvor borgeren støttes i at leve et selvstændigt liv med en god balance mellem privatlivet og det sociale fællesskab. Centralt for hverdagen i plejeboligen er, at den leves med så mange af et hjems kendetegn som muligt.

Deadline for ansøgning

28. juni 2021 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up