Sommerferieafløsere til hjemmesygepleje område Vest

Sommerferieafløsere til hjemmesygepleje område Vest

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Er du uddannet sygeplejerske og kunne tænke dig at prøve at arbejde i hjemmesygeplejen?

Eller er du sygeplejestuderende og skal i gang med 6. semester eller lige blevet færdig med 6. semester og vil gerne have erfaring inden for sygeplejen, så send din ansøgning afsted til os.

Vi søger afløsere til sommerferien, primært til distrikt Thorsvej.

Vagttypen vil primært være dagvagter med weekendvagt hver 3-4. weekend. Timetal efter aftale.
Ansættelse vil være fra slut juni til slut august eller efter aftale.

Hjemmesygeplejen i Holstebro Kommune er delt i 4 distrikter. Distrikt Thorsvej dækker halvdelen af Holstebro by. I hverdagen i dagvagt, møder der 8 sygeplejersker og 2 sygeplejersker i aftenvagt. I weekenden møder der 2 sygeplejerske i dagvagt og 2 sygeplejersker i aftenvagt. Så selv om man selvstændigt kører en rute, er der altid mulighed for sparring.

Opgaverne vi kører til er mange og meget forskellige. Opgaverne er medicindoseringer, sårbehandlinger, kompression, sondemad, kateteranlæggelse-/skift m.m.

Vi har mange samarbejdspartnere både internt, men også eksternt.

På Thorsvej er vi i samme hus som fysio- og ergoterapeuter og hjemmepleje. Halvdelen af Thorsvej er inddelt i faste teams, som en del af et projekt, der startede i 2022. I de faste teams deler sygeplejen, hjemmeplejen og terapeuterne kontor og afholder ugentlige møder, hvor visitationen også deltager en gang i ugen.

Du vil få et individuelt tilpasset introduktionsprogram, alt efter hvilken erfaring du kommer med.

Som sygeplejestuderende vil vi sammen udfylde et kompetenceskema, så vi kan lave en plan, der passer lige netop dig.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

10. juni 2024 kl. 23.59.
Samtaler vil bliver afholdt løbende.

Ved spørgsmål

er du velkommen til at ringe til teamleder Mette Marie Frølund Jepsen på telefon 29 67 36 24 eller TR Majbritt Thesbjerg-Jeppesen på telefon 20 94 04 70.


 

Deadline for ansøgning

10. juni 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up