Souschef til Vinderup Børnehus

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Souschef til Vinderup Børnehus søges pr. 1 september 2021 eller snarest derefter.

I Vinderup Børnehus søger vi en souschef, som brænder for ledelse, at drive processer, sætte retning og gå forrest men også gerne vil være tæt på praksis. Stillingen er på 37 timer pr uge, hvoraf der vil være ca. 12 timer til ledelse, de øvrige timer er ude i praksis.

Om stillingen og os

Souschefstillingen kombineres med forskellige pædagogiske opgaver. Pt. er der 14 sprogtimer i stillingen. Dertil skal du have særlig interesse for børns sprogtilegnelse, arbejdet med H&H og i at skabe et stimulerende sprogmiljø.

Vi er en DUÅ institution som arbejder fokuseret med læringspyramidens nederste trin.

I Vinderup Børnehus er vi inspireret af Reggio Emilia og har særlig fokus på barnets 100 sprog og rummet som den tredje pædagog. Vi ønsker at pirre til børnenes nysgerrighed ved at give børnene alsidige udviklingsmuligheder i hverdagen. Vi arbejder med konceptet ”Fri for Mobberi”.

Som souschef i Vinderup Børnehus skal du være optaget af pædagogisk udvikling, samt være fagligt velfunderet. Du er ambitiøs og vil være med til at skabe et inspirerende læringsmiljø for børnene. Samarbejdet til forældrene og kollegaerne skal spille en central rolle i din tilgang til opgaven.

Som souschef i Vinderup Børnehus skal du kunne se dig selv løse følgende opgaver

  • Kan understøtte og guide medarbejderne i deres praksis – stille åbne og nysgerrige spørgsmål.
  • Kan understøtte arbejdet med DUÅ og vores fælles pædagogiske grundlag.
  • Kan lede og faciliteter udviklings- og læringsprocesser.
  • Have ansvar og kunne analyser diverse data i H&H.
  • Kan strukturerer og tage ansvar for administrative opgaver.
  • Kan træffe selvstændige ledelsesmæssige beslutninger.
  • Kan overtage ledelsen på alle områder ved institutionslederens fravær.
  • Kan have mange forskellige bolde i luften.

Du er en person, der kan holde et positiv syn på tingene og som bidrager med god energi og optimisme. Du er robust og arbejder med en åben og nysgerrig kommunikation til dine kollegaer og forældrene.

Vinderup Børnehus består af 2 afdelinger. Grønningen med ca. 60 børnehavebørn og 20 - 25 vuggestuebørn og Børnebakken med ca. 40-44 børnehavebørn. Vi arbejder på, at fremme faglige fællesskaber afdelinger imellem og som ansat i Vinderup Børnehus skal man kunne varetage opgaver i alle afdelinger.

Ansættelsesforhold

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med BUPL og Holstebro Kommune.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 12. august 2021 kl. 10.00

Vi forventer at holde samtaler den 18. august 2021 kl. 13-16.

Deadline for ansøgning

12. august 2021 10:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up