Specialestuderende søges i Holstebro Kommune

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst
I Holstebro Kommune arbejder vi hele tiden på at udvikle os og blive klogere, så vi kan skabe den bedst mulige velfærd til gavn for kommunens borgere. Derfor søger HR & Udvikling i Holstebro Kommune en person eller en gruppe, der har lyst til at skrive speciale hos os i forårssemesteret 2023. Det kan eksempelvis være med udgangspunkt i ét eller flere af følgende områder, som er afdelingens primære indsatsområder
  • Ledelsesudvikling og strategisk kompetenceudvikling af både nye og erfarne ledere.
  • Udvikling og implementering af politikker, visioner og strategier. Eksempelvis arbejdet med Holstebro Kommunes Klimaagenda, der har til formål at udvikle og implementere klimahandlingsplaner, som kan leve op til klimamålene i 2030 og 2050.
  • Tværgående projekter med både interne og eksterne aktører, eksempelvis forsøgsordningen om faste teams i hjemmeplejen, som skal evalueres i marts.
  • Intern og ekstern Kommunikation.

Hvis du har en ide eller et emne til et speciale, vil vi også rigtig gerne høre om det.

Speciale i samarbejde med Holstebro Kommune

Hvis du ønsker at skrive speciale i samarbejde med Holstebro kommune vil du under din specialeproces få adgang til indsamling af data/empiri i kommunen. Du bliver en del af afdelingen for HR & Udvikling, hvor du får egen skrivebordsplads.

Praktisk information

Samarbejdet foregår fra januar til juli. Du vil i hele perioden være tilknyttet en intern vejleder i HR & Udvikling. Gennem dit forløb vil din vejleder være din sparringspartner og hjælpe dig med forskellige praktiske og faglige forhold under din specialeproces.
Vi vil gerne hjælpe dig med eventuelle transportomkostninger.

Interesseret?

Så send en motiveret ansøgning eller ring og få en snak på telefon 25 44 13 98, hvis du har spørgsmål om at indgå i et specialesamarbejde med os i Holstebro Kommune.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Deadline for ansøgning

28. februar 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up