Sundhedsfaglig konsulent til Sundheds- og Ældreområdet i Holstebro Kommune

Sundhedsfaglig konsulent til Sundheds- og Ældreområdet i Holstebro Kommune

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Brænder du for at skabe sammenhæng i det nære sundhedsvæsen med det formål at skabe mere værdi for borgere, medarbejderne og kommunen som helhed? Og har du lyst til at arbejde med udviklings-,  drifts- og implementeringsopgaver på det kommunale sundheds- og ældreområde, hvor du arbejder tæt sammen med ledere og medarbejdere i driften?

Så er det lige dig vi søger!

Vi søger en sundhedsfaglig konsulent, som skal bidrage til at udvikle og implementere målrettede indsatser på tværs af sundheds- og ældreområdet til understøttelse af vores fælles kerneopgave

”I Sundhed og Ældre samarbejder vi med borgeren om at skabe et meningsfuldt og
 værdigt liv gennem tillid, faglighed og selvbestemmelse”

Vi står overfor en spændende fremtid, idet den nye Ældrelov og Sundhedsstruktur-kommissionen vil få betydning for hele sundheds- og ældreområdet, og dermed for de opgaver vi skal løse. Derfor vil din opgaveportefølje løbende udvikle sig.

Du vil blive en del af nyoprettet afdeling ”Kvalitet, Udvikling og Uddannelse” inden for sundheds- og ældreområdet, hvor personalegruppen tæller 18 medarbejdere, der har en bred vifte af fagligheder. Vores afdeling har til opgave at understøtte hele sundheds- og ældreområdet.

Du skal samarbejde med kompetente ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere både i og udenfor kommunen, indenfor en række spændende opgaver. Arbejdsopgaverne vil spænde over forbedringsarbejde, projektledelse, implementering og kompetenceudvikling samt understøttelse af driften.

Det drejer sig f.eks. om
 • kvalitets - og forbedringsarbejde.
 • kompetenceudvikling af medarbejdere.
 • understøttelse af centerområderne i forhold til f.eks. udbredelse af Faste Teams, implementering af demensstrategien, ny lovgivning og kvalitetsstandard for kommunale forebyggelsestilbud.
 • puljeansøgninger.
 • politiske sagsfremstillinger.

Vi forestiller os, at du

 • har relevant sundhedsfaglig uddannelse og har et stærkt fagligt fundament gennem flere års praktisk erfaring. Uddannelse på kandidat-/masterniveau eller lignende samt erfaring fra lignende stilling er en fordel
 • har uddannelse i/erfaring med projektledelse og/eller forbedringsarbejde
 • har indsigt i rehabilitering, samt sundhedsfremme- og forebyggelsesområdet
 • er analytisk, struktureret og har lyst til at arbejde med både driftsopgaver og udviklingsopgaver
 • har gode samarbejdsevner og er åben, tillidsskabende og imødekommende
 • kan navigere på forskellige arbejdsområder med respekt og forståelse for forskelligheder – både faglige og personlige
 • har den energi, vedholdenhed og det initiativ, der skal til for at fastholde implementeringen af udviklingsinitiativer

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes med løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst, og din arbejdstid er 37 timer ugentligt. Ansættelse pr. 1. august 2024.

Din arbejdsplads er i Center for Sundhed i Holstebro, men dine arbejdsopgaver vil ofte foregå decentralt, hvorfor det er en fordel at have egen bil.

Ansøgningsfristen er den 16. juni 2024. Der afholdes 1. ansættelsessamtale den 21. juni og 2. samtale den 25. juni 2024.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Kariann Keseler: telefon 51 18 17 96 eller leder af Kvalitet, Udvikling og Uddannelse Karen Aaberg Markussen: telefon 25 76 90 68.

Deadline for ansøgning

16. juni 2024 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up