Sygeplejerske til Center for Akuttilbud og Sygeplejeklinik

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Så er vi her igen!

Center for Akutfunktion og Sygeplejeklinik søger sygeplejerske

Vi er flyttet i Center For Sundhed.


Vi søger sygeplejerske til fast stilling på 32 timer i blandede vagter, henholdsvis dag og aftenvagter. Der vil være weekendvagt ca. hver 3. weekend.

Akutfunktioner har fået en ny kvalitetsstandard og for at kunne leve op til denne skal sygeplejen optimeres, hvilket betyder, at vi får brug for netop dig.

Sygeplejen i Holstebro Kommune er som andre steder i landet, præget af løbende nye opgaver og tiltag grundet opgaveglidning fra region til kommune og vi er en del af sundhedsaftalen, det nære sundhedsvæsen, tidlig opsporing af sygdom og forebyggelse af indlæggelser. Dette kræver, at du er omstillingsparat og har en evne til at rumme nye opgavetyper.
Vi tænker nyt og frit og arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang.

Du vil blive en del af en større sygeplejegruppe og dine primære opgaver vil være, at sikre sikker flow gennem en faglig stærk dokumentation, forebygge forbyggelige indlæggelser og du skal finde det spændende at supervisere og kompetenceudvikle øvrigt sundhedsfagligt personale, det være sig bed site-oplæring, undervisning eller sparring. Vi arbejder tværfagligt og sætter stor pris på dette, da fagligheden i indsatsen bliver højere.
Vi har 24 sengepladser henholdsvis medicinske MTO- og Akutpladser, vi har ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og servicemedarbejdere. Der er ligeledes terapeuter tæt koblet på tilbuddet.

Dine kvalifikationer:
 • Gerne bred sygeplejefaglig erfaring.
 • Evner at koordinere i komplekse forløb.
 • Har gode tværfaglige samarbejdsevner.
 • Positiv og fleksibel. Er lyttende og kan skabe glæde.
 • Træffe selvstændige og faglige beslutninger.
 • Har lyst til at bidrage til videreudvikling af akutfunktionen i Holstebro Kommune.

Vi tilbyder:
 • Et spændende job med mange udfordringer.
 • En uforudsigelig og til tider presset arbejdsdag.
 • Et tværfagligt, tværsektorielt og åbent samarbejdsmiljø.
 • Kollegialt sparring blandt andet i form af ugentlige rehabiliteringsmøder.
 • Tydelig ledelse.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om ny løn.
Er du interesseret i at søge stillingen, og ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte: sygeplejerske Mette Marie 96 11 43 31 eller Centerleder Helle Laursen på telefon 96 11 43 21 – mobil 51 66 05 64.

Søg stillingen online.
Sidste ansøgningsfrist er den 25. maj 2018 klokken 08:00 – samtaler forventes afholdt tirsdag i uge 22.

Deadline for ansøgning

25. maj 2018 08:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up