Tandlæge til Holstebro klinikken

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Tandlæge til Tandplejen Nordvestjylland, Holstebro klinikken

Tandplejen Nordvestjylland søger pr. 1. januar 2022 en fuldtids- eller to deltids tandlæger.

Hvis du ønsker at få erfaring i alle tandlægefagets discipliner inden for børne- og ungdomstandpleje i et godt læringsmiljø med gode kolleger at sparre med og i flotte omgivelser, så er Tandplejen Nordvestjylland det rette sted at søge job.

Til gengæld tilbyder vi et spændende og varieret job med mulighed for indflydelse på evt. specialisering indenfor et specifikt felt.
Vi søger en engageret tandlæge, som vil medvirke til at skabe bedre tandsundhed hos børn og unge og som interesserer sig for den ligeværdige kommunikation med andre mennesker; både patienter og kolleger.

Tandplejen Nordvestjylland varetager tandpleje for ca. 16.000 børn og 400 omsorgspatienter i Lemvig og Holstebro Kommuner. Desuden varetager vi socialtandpleje. Tandpleje udføres på to store klinikker på henholdsvis Lemtorpskolen i Lemvig og i Center for Sundhed i Holstebro. Det primære arbejdssted for denne stilling vil være i Center for Sundhed i Holstebro.

Ud over en engageret tandlæge med stor faglig interesse, søger vi en kollega til vores tandpleje, som vil være med til  at værne om det gode kollegaskab, vores positive tilgang til udfordringer og forandringer og den humørfyldte hverdag, som præger arbejdspladsen. Med andre ord: Har du ”hænderne skruet rigtigt på” og har du lyst til faglige udfordringer i et godt miljø, så send en ansøgning til os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du vide mere

Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Blegvad, telefon 96 63 60 01 eller souschef Karen Povlsen, telefon 96 63 60 02.

Frist

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest fredag den 3. december 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 8. december 2021.

Søg stillingen via dette link.

 

Deadline for ansøgning

03. december 2021 23:59Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up