Tandplejen Nordvestjylland søger tandplejer

Tandplejen Nordvestjylland søger tandplejer

Andet
  • Print
  • Forstør tekst

Tandplejen Nordvestjylland søger pr. 1. september 2023 en tandplejer på fuld tid.

Ønsker du et varierende job med mulighed for faglig udvikling og masser af udfordringer i et godt kollegialt miljø med flere tandplejere at sparre med, så er Tandplejen Nordvestjylland det rette sted at få eller bruge din erfaring inden for børne-, ungdoms- og voksentandpleje.
 

Vi er netop i gang med at udvikle voksentandplejen, så der vil også være mulighed for at behandle voksne patienter i målgruppe for omsorgstandpleje, socialtandpleje og specialtandpleje.

Uanset erfaringsniveau vil du få en grundig introduktion til vores måde at arbejde på, så du føler dig klædt godt på til opgaven. Er du nyuddannet, er der altid en erfaren kollega at spørge til råds og vi har et fastlagt introduktionsprogram.

Vi søger en engageret og faglig dygtig tandplejer, som vil medvirke til at skabe bedre tandsundhed og som interesserer sig for den gode kommunikation mellem mennesker, både i forhold til patienter, pårørende og blandt kolleger. 

Tandplejen Nordvestjylland varetager tandpleje for ca. 16.000 børn og 470 voksenpatienter i Lemvig og Holstebro Kommuner. Vi er i alt 50 medarbejdere.

Tandplejen udføres på to større nyindrettede centralklinikker i henholdsvis Lemvig og i Holstebro i Center for Sundhed. 

Den opslåede stilling er på klinikken i Holstebro i Center for Sundhed og gerne på fuld tid. Hvis du ikke ønsker ansættelse på fuld tid, er vi fleksible i forhold til arbejdsdage og eventuelt ønske om kombination med arbejde i privat praksis. 

Vi ser frem til at høre fra dig – og glæder os til at møde dig.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vil du vide mere

Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Blegvad på e-mail: marianne.blegvad@tandplejennordvestjylland.dk. eller telefon 96 63 60 01.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest 19. juni 2023 12:00.

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 26. juni 2023

Søg stillingen onlineDeadline for ansøgning

19. juni 2023 12:00Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up