To lærere og en børnehaveklasseleder til Mejrup Skole

To lærere og en børnehaveklasseleder til Mejrup Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Mejrup Skole søger en lærer på fuld tid til en fast stilling, en barselsvikar på fuld tid samt en børnehaveklasseleder på 33 timer om ugen

På Mejrup Skole har vi 2 lærerstillinger til besættelse 1. august.

Vi skal have dækket følgende fag:
  • Engelsk på mellemtrinnet
  • Historie på mellemtrinnet
  • Kristendom på mellemtrinnet
  • Biologi i overbygningen
Den ene stilling er en fast stilling, og den anden er et barselsvikariat, som dækker hele skoleåret.

Det er ikke på forhånd bestemt, hvilke timer, der ligger i hvilken stilling, så alle med forskellige kombinationer af de nævnte fag er meget velkomne til at søge.

Desuden søger vi en børnehaveklasseleder til 33 timer om ugen.

Mejrup Skole er en 3-sporet folkeskole med undervisning fra 0. – 9. kl. med ca. 710 elever og 70 gode kolleger.

Uanset hvilken stilling du søger, lægger vi vægt på, at du er fagligt stærk i dine fag. Du må gerne have ambitioner på elevernes vegne i alt, hvad du arbejder med, og du har en stærk forståelse for, at faglighed og trivsel er to ting, der går hånd i hånd.

Du vil blive mødt af gode kolleger i en hverdag præget af et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder med glæde, stolthed, udsyn, dynamik, samarbejde og ikke mindst godt humør.

Vi er lige nu i gang med et større byggeri på skolen, og efter sommerferien tager vi en helt ny personale- og administrationsafdeling i brug.

Mejrup Skole er en PALS-skole. Alle medarbejdere er positivt involverede i dette og er glade for den fælles tilgang, det giver til arbejdet med børnene. Som medarbejder ved Mejrup Skole vil du blive oplært i PALS.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Tom Pedersen på mobil 20 61 37 78, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Du kan også kontakte skolens sekretariat på telefon 96 11 58 00.

Læs mere om Mejrup Skole på vores hjemmeside

Ansøgningsfrist

Du kan søge stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 31. maj 2023 kl. 12.00

Vi regner med at afholde ansættelsessamtaler torsdag 8. juni

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Deadline for ansøgning

31. maj 2023 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up