To praktikanter til HR & Udvikling, Holstebro Kommune

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst

Vi søger to studerende i praktik eller i projektorienteret forløb fra nytår 2023, som har interesse for ét eller flere af følgende områder, som er afdelingens primære indsatsområder

  • Ledelsesudvikling, strategisk kompetenceudvikling, træning og netværk for ledere
  • Udvikling og implementering af politikker, visioner og strategi
  • Tværgående projekter med både interne og eksterne aktører
  • Afvikling og facilitering af workshops intern og ekstern
  • Kommunikation.
HR & Udvikling er en stabsfunktion med 15 medarbejdere. Vi varetager mange forskelligartede opgaver, med både interne og eksterne perspektiver på organisatorisk udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i kommunen som samlet organisation, med ledere og medarbejdes trivsel og kompetencer for øje. Desuden arbejder vi med strategier, undersøgelser, indsatser og udviklingstiltag, som har til formål at sikre og udvikle den kommunale velfærd.
Lige nu har vi stort fokus på udvikling og implementering af programmer for ledelsesudvikling og tiltag til at gøre Holstebro Kommune endnu mere attraktiv som arbejdsplads.

Vi tilbyder dig

en spændende praktikperiode med spændende og relevante opgaver, som kan tilpasses dine interesser og kompetencer. Du får en fast praktikvejleder i afdelingen. Sammen aftaler I, hvordan du bedst kan løse dine arbejdsopgaver samt hvilke arbejdsområder du ønsker at arbejde med. Hverdagen i afdelingen er præget af fleksibilitet og tillid, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vi forventer at du har lyst til at byde ind på og har lyst til at blive en del af vores arbejdsmiljø med 15 kolleger.
Du vil blive en del af en arbejdskultur, hvor spørgsmål er kærkommende og faglig sparring, er en fast del af hverdagen. Måske får du også lyst til at indgå i et specialesamarbejde med HR&U eller et andet sted i kommunen?

Kan du se dig selv som praktikant i HR & Udvikling? Eller har du spørgsmål?

Så send en motiveret ansøgning til Thomas Binderup på mail thomas.binderup@holstebro.dk med titlen ”Praktikant HR&U”.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål er du velkommen til at ringe og få en snak på telefon 25 44 13 98.

Du er også velkommen til at skrive en mail til Klare Rokkjær, som er tidligere praktikant i afdelingen, for at høre om hendes praktikoplevelse på mail kekm@holstebro.dk.

Deadline for ansøgning

28. februar 2023 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up