Udadvendt og selvstændig teknisk servicemedarbejder til Multihallen i Sdr. Nissum og Havet og Fjordens hus i Thorsminde

Udadvendt og selvstændig teknisk servicemedarbejder til Multihallen i Sdr. Nissum og Havet og Fjordens hus i Thorsminde

Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked
 • Print
 • Forstør tekst
Naturskønt mellem Hav og Fjord ligger to af Holstebro Kommunes vestligste idræts- og fritidsfaciliteter nemlig Multihallen i Sdr. Nissum og Havet og Fjordens Hus i Thorsminde.

Grundet ny organisering af vores faciliteter søger vi en udadvendt og selvstændig teknisk servicemedarbejder, som kan varetage service- og rengøringsopgaver i vores faciliteter.

Stillingen er på 32 timer og fordelingen af arbejdstiden mellem de 2 faciliteter vil være varierende i forhold til høj- og lavsæson. Havet og Fjordens Hus er ansættelsessted. Opstart 1. august 2024 eller snarest derefter.

Om faciliteterne

Multihallen i Sdr. Nissum indeholder bl.a. motionscenter, hal, omklædningsrum, mødelokaler, caféområde og køkkenfaciliteter. Faciliteten er et vigtigt mødested for byen, hvor der foregår mange forskelligartede aktiviteter og arrangementer.

Havet og Fjordens hus i Thorsminde danner rammen om lejrskoleophold, naturskole og foreningsaktiviteter. Med idrætsfaciliteter, lejrskole og en fantastisk placering mellem hav og fjord er der utallige muligheder for træningslejr og aktiviteter i vand og på land. I sommersæsonen er der meget aktivitet i huset, hvor vi afvikler lejrskoleophold for kommunes 5. klasser med Vesterhavet og Nissum Fjord som den perfekte ramme. Derudover benytter forskellige foreninger huset såsom Thorsminde Coastal Roklub og fællesforeningen i Thorsminde. Da opgaverne er mange, store som små, forskelligartede, pludselige og kontinuerlige, er det vigtigt, at du i samarbejde med teamet og i dit selvstændige arbejde skaber en fornuftig struktur via dialog og tydelig kommunikation.

For at lykkedes i stillingen, er det vigtigt

 • At du kan se dig selv i en hverdag, hvor du møder mange forskellige mennesker i alle aldre og respekterer kulturen i de to faciliteter og lokalsamfund.
 • At du kan arbejde selvstændigt, er omstillingsparat og kan planlægge din egen arbejdsdag, da der ofte er dage, hvor du arbejder alene. Du bliver en del af et mindre team af kollegaer i de to faciliteter, hvor vi sammen med brugere og frivillige skaber nogle gode rammer.
 • At du kan trives med rengørings- og serviceopgaver. Rengøringsopgaverne udgør op imod 80 % af arbejdstiden.
 • At du synes, at det er spændende at være med til, at udvikle både Havet og Fjordens hus og Sdr. Nissum hallen til to centrale arenaer for aktiviteter og oplevelser for både de lokale, foreninger, turister og andre interesserede der er draget af Vestkysten, Nissum Fjord og den fantastiske natur.
 • At du har et transportmiddel, så du hurtigt og nemt kan bevæge dig mellem de to faciliteter.

Derudover forventer vi

 • At du er fleksibel med både arbejdstid og opgaver, da vores dage sjældent er ens og der i perioder er mere arbejde end i andre perioder.
 • At du er selvstændig og tager ansvar for at Havet og fjordens hus og Sdr. Nissum hallen er præsentable og funktionelle.
 • At du i dit daglige arbejde er opmærksom på faciliteternes fremtræden og funktionalitet, så vi sammen effektivt kan forebygge og udbedre fejl og mangler.

Vi tilbyder

 • At du bliver en del af et værdibaseret, fagligt kvalificeret og uhøjtideligt team, hvor vi sætter samarbejdet i centrum og humor er en del af vores hverdag.
 • At der vil være plads til, at du kan udvikle dig i jobbet, og at du kan spille ind med dine kompetencer, så du kan være med til at præge fremtiden i faciliteterne.

Holstebro Kommunes idrætsfaciliteter er en del af Kultur og Fritid: Vores målsætning er, at vi hver dag skaber de bedste rammer for alle vores brugere.

Stillingen er på 32 timer og indeholder både, dag-, aften- og weekendarbejde. Der kan forekomme perioder, hvor det ugentlige timeantal er højere med senere mulighed for afspadsering.

Opstart 1. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny løn.

Da jobbet indeholder kontakt med børn og unge under 15 år, vil der blive indhentet børneattest forud for endelig ansættelse.

Yderligere oplysninger

Se Havet & Fjordens Hus hjemmeside og Multihallen Sdr. Nissums hjemmeside

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk serviceleder for faciliteterne, Thomas Münchow, telefon 23 43 63 80.

Ansøgningsfrist

13. juni 2024 kl. 12.00.
Vi afholder samtaler den 18. juni 2024 mellem kl. 10.00-12.00.

Vi skal have ansøgningen elektronisk via fanen ”Ledige Jobs” på Holstebro Kommunes hjemmeside.


 

Deadline for ansøgning

13. juni 2024 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med knap 59.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up