Weekendafløsere til Hjemmeplejen Parkvej i Holstebro

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Er du studerende og mangler et fritidsjob eller har du sabbatår og kan arbejde både i hverdagen og i weekenderne?
Har du lyst til og mod på at pleje og yde omsorg for andre mennesker?
Kan du sætte dig ind i andres situation og behov?
Formår du at arbejde ud fra borgernes ønsker?
Har du mod på at lære nyt og udvikle dig?

Så er det nu, du skal slå til

Vi søger nogle kvikke og stabile weekendafløsere/tilkaldevikarer, til både dag- aften og nattevagter ved Hjemmeplejen - Team Parkvej, Holstebro Kommune.
Det kan være du er studerende og ønsker studierelevant arbejde i din fritid. Vi foretrækker personer som er i gang med, eller skal i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, men er åbne for andre ansøgere med tilsvarende erfaring.
Kørekort påkrævet.

I Hjemmeplejen hjælper vi borgere i deres eget hjem med personlig pleje og praktisk bistand. Vi arbejder i teams, hvor alle kolleger er fælles om at skabe en god og dynamisk arbejdsplads. Du vil få god introduktion til opgaverne, hvor du i starten følges med en fast medarbejder.

Har du brug for flere oplysninger kan du kontakte

Teamleder Gitte Kold Rasmussen på telefon 96 11 43 70. 

Frist

Indkomne ansøgninger behandles løbende, senest ansøgningsfrist den 14. oktober 2022. Du lyst til at være med, kan du sende din ansøgning elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmesiden. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline for ansøgning

14. oktober 2022 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up