Afdelingsleder Indskolingen Nørre Boulevard Skolen

Børn og Unge
Afdelingsleder til indskolingen
Kunne du tænke dig at være med til at skabe en ny skole?
Med en ny kultur og en ny profil?


Om skolen
Nørre Boulevard Skolen er en afdelingsopdelt skole, og den er Holstebros største skole med 3-4 spor, en specialklasserække (styrkeklasser) og sportsklasser i udskolingen. Nørre Boulevard Skolen er en profilskole med fokus på bevægelse, idræt og elitesport, men mest af alt er vi en folkeskole, hvor alle elever skal opdage og udvikle deres faglige, sociale og personlige potentiale, og vi er i fuld gang med at implementere PALS i vores pædagogiske arbejde.

Skolen er placeret i den vestlige del af Holstebro by med kort afstand til ungdomsuddannelserne. Skolen har ca. 900 elever og godt 100 medarbejdere, som lige nu er fordelt på tre forskellige matrikler, mens den nye skole renoveres og udbygges for omkring 80 millioner kroner. Til januar står skolen færdig som en flot og moderne skole, og i løbet af januar måned skal alle elever og personale samles på skolen. Vi har en stor og velfungerende SFH, og der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Om jobbet
Som afdelingsleder varetager du den daglige ledelse i afdelingen, og du er nærmeste leder for afdelingens lærere. Du skal i samarbejde med personalet være med til at fortsætte implementeringen af PALS, og det forventes, at du sammen med det øvrige ledelsesteam vil arbejde med at få etableret og udviklet én kultur. Vi forventer, at du har ambitioner på skolens vegne - fagligt og pædagogisk, og et godt blik for medarbejdernes trivsel og udvikling og fortsat vil have fokus på den daglige trivsel i medarbejdergruppen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen i SFH’en. Styrkeklasserne vil få dig som koordinator – de er ca. 50 elever fordelt på alle tre afdelinger.

Vi forventer, at du
  • har erfaring med ledelse af skole og relevant ledelsesuddannelse eller er villig til at tage det
  • er dygtig til at kommunikere, vil lytte og medinddrage og vil sætte tydelig retning for elever, forældre, medarbejdere
  • er nærværende, en naturlig autoritet, der vil være en del af skolens dagligdag
  • er handlekraftig, kan motivere, inspirere, begejstre og involvere
  • er i øjenhøjde og har en ledelsesstil, der er præget af tillid, samarbejde, dialog og ordentlighed
  • har blik for den enkelte medarbejders kompetencer, ressourcer og udviklingsperspektiver
  • er ansvarlig og god til at facilitere samt prioritere ressourcer, pædagogik, læring
  • har lyst til at indgå i et ledelsesteam bestående af en skoleleder, en administrativ leder og fire afdelingsledere for henholdsvis SFH, indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingerne og skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Carsten Baun tlf. 2489 3675 eller administrativ leder Henrik Nørsøller tlf. 9611 5973 med hvem, der ligeledes kan aftales besøg på skolen.

Det praktiske
Ansættelse pr. 1. januar 2019.
Ansøgningsfristen er mandag den 19. november, kl. 8.00.
Første samtalerunde er torsdag den 22. november, og anden samtalerunde er onsdag den 28. november. Imellem de to samtalerunder vil man skulle deltage i en profilanalyse.

Stillingen skal søges elektronisk via kommunens hjemmeside.

Deadline for ansøgning

19. november 2018 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up