Afløsere til Plejeboligerne Beringshaven

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Vi søger afløsere til Plejeboligerne Beringshaven, Beringsvej 19, 7500 Holstebro.

Har du lyst til et job med personlig udvikling, spændende arbejdsopgaver, gode kollegaer og gode rammer – så er det dig vi søger.

Plejeboligerne Beringshaven søger afløsere, primært til at arbejde i sommerferien, men også med mulighed for at starte før, til at varetage personlig pleje samt praktiske opgaver hos borgere i eget hjem.

Vi søger dig, som er mødestabil og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, med vores mange dejlige beboere.

Har du en sammenhængende ledig periode i sommerferien fra uge 28-33? SÅ HAR VI BRUG FOR DIG.

Stillingen som afløser kan være fra 8 til 30 timer i ugen, det aftaler vi nærmere ved ansættelse.

Plejeboligerne Beringshaven er et stort plejecenter med 100 lejligheder fordelt i 4 teams, hvor alle kollegaer er fælles om at skabe en god og dynamisk arbejdsplads. På Beringshaven hjælper vi borgere i deres eget hjem med personlig pleje og praktisk bistand. Du vil som afløser blive introduceret grundigt i opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende FOA overenskomst.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte Planlægger Vivi Clausen eller Lena Jensen på 9611 4268 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Skriftlig ansøgning
Sendes via linket.

Ansøgninger behandles løbende, dog er seneste ansøgningsfrist 1. april 2019.

Deadline for ansøgning

01. april 2019 09:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up