Arbejdsmiljøkonsulent til central funktion

Løn & Personale og HR-Udvikling
Motiveres du af at optimere arbejdsmiljøet, forny MED-organisationen og indgå i proces- og udviklingsopgaver? Alt sammen i tæt samarbejde med den øverste ledelse og den øvrige organisation. Så har vi en spændende ledig stilling til dig.

Holstebro Kommune har gode arbejdsfælleskaber som omdrejningspunktet for sundhed og trivsel og anskuer dermed arbejdsmiljø i et bredt perspektiv.
Holstebro Kommune søger hurtigst muligt en erfaren, kompetent og engageret arbejdsmiljøkonsulent, da vores tidligere konsulent har fået et chefjob i organisationen.

Vi tilbyder dig følgende
En spændende stilling i HR-Udvikling, hvor du er tæt på den strategiske ledelse samtidig med, at du er tæt koblet til driften via tværfaglige samarbejdsfora og udviklingsprojekter med kolleger fra forskellige faggrupper i hele organisationen.

Du vil, overordnet set, have tre hovedopgaver
  • Ansvar for arbejdsmiljøområdet i Holstebro Kommune
  • Ansvar for at supportere og udvikle MED-organisationen
  • Deltagelse i processer og udviklingsopgaver på lige fod med øvrige konsulenter i HR-Udvikling.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra strategiske drøftelser i Hoved MED-udvalget til konkret rådgivning omkring forebyggelse af arbejdsskader.
Der er en tæt kobling til arbejdsmiljøkonsulenter i driftsforvaltningerne – hvor HR har en strategisk rolle i at temasætte, koordinere overordnede indsatser m.m.

Arbejdsopgaverne er uddybet i Job- og Personprofilen

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, gerne videregående uddannelse eller en professionsuddannelse i kombination med masteruddannelse/kandidatuddannelse.

Høj faglig viden på arbejdsmiljø- og MED-området vil være en fordel samt erfaring med facilitering af processer.

Du er vant til at agere i en politisk styret organisation og optræder kompetent og troværdigt, når du motiverer, rådgiver og sparrer, ligesom du er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt.

Dine kolleger vil beskrive dig som imødekommende, analytisk og resultatorienteret.

I din dagligdag i stabsfunktionen HR-Udvikling vil du samarbejde med 11 engagerede og kompetente medarbejdere.

Vi beskæftiger os med et bredt spekter af opgaver, der vedrører arbejdsmiljø, uddannelse, rekruttering, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, organisationsudvikling, sparring, coaching mv. Vi stræber efter at levere højeste service og kvalitet til organisationens ledere og medarbejdere.

Ansættelsesprocedure
Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter aftale mellem Holstebro Kommune og den forhandlingsberettigede organisation i henhold til aftale om ny løn.

Ansættelsesprocedure
Sidste ansøgningsfrist er den 4. marts 2019, kl. 8.00.

Første og anden samtale finder sted henholdsvis den 12. marts 2019 og den 18. marts 2019. Der anvendes Garuda profiltest og case i forbindelse med anden samtale.

Flere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Chef Søren Bork, telefon 96 11 73 14. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk.
Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.
I Holstebro Kommune har vi kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.


Deadline for ansøgning

04. marts 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up