Barselsvikariat i udskolingen på Nørre Boulevard Skolen

Børn og Unge

Nørre Boulevard Skolen søger en dygtig og engageret lærer, med kompetencer til at undervise i matematik, engelsk og idræt i udskolingen. Stillingen er en midlertidig stilling i et barselsvikariat, forventeligt frem til sommeren 2020.

Nørre Boulevard Skolen er lige renoveret, og vi er flyttet ind i foråret.

Vi er i gang med at udvikle flere områder af vores nye skole, og der vil være rig mulighed for at sætte sit præg på en ny fælles kultur, profil og hvordan vi bruge de nye rammer fagligt og pædagogisk.

Vi er en PALS-skole og forventer at du vil gå positivt ind i arbejdet med PALS, og vi er en profilskole med fokus på bevægelse, idræt og elitesport. Men mest af alt er vi en folkeskole, hvor alle elever skal opdage og udvikle deres faglige, sociale og personlige potentiale.

Nørre Boulevard Skolen ønsker at være en skole, hvor andre kigger hen, for at lade sig inspirerer, og vi ønsker også at lade os inspirere af andre skoler og samarbejdspartnere.

Vi er ca. 800 elever og godt 90 medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet. For os er det væsentligt at vores kommende kollega er faglig dygtig, forandringsparat, tydelig, samarbejdsvillig og humoristisk. Vi lægger vægt på ordentlighed og har en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingerne og skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Carsten Baun tlf. 24 89 36 75 eller afdelingsleder for udskolingen Kirsten Garsdal Hedeby tlf. 96 11 59 77

Ansættelse pr. 4. november 2019.

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. oktober 2019Deadline for ansøgning

21. oktober 2019 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up